2010-01-13, 18:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: skończyłam studia i jestem bezrobotna
Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi
A ja zaluje ze poszlam na dzienne- nic mi to nie dalo! Wrecz przeciwnie- nie mam doswiadczenia zawodowego no bo jak go iby zdobyc?
|
no a ja III rok, wiele odbytych praktyk, ale wlasnie na magisterskie pojde zaocznie, i w ciagu tych 2 lat spokojnie poszukam pracy bez wiekszego cisnienia, bo przeraza mnie robienie 5 lat studiow dziennych a dopiero po nich szukanie pracy. 
Cytat:
Napisane przez MarudexuS
Wiesz, są ludzie, którzy studiują nie tylko po to, żeby mieć po nich dobrą pracę, ale np dlatego, że dany kierunek lubią. A nie po każdym jest praca od ręki za godziwe pieniądze.
Inna sprawa jak ktoś chce pracować gdziekolwiek, byle zarobić ... wtedy i studiów kończyć nei trzeba ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
zgadzam sie w 100%.
Cytat:
Napisane przez bravvurka
Miałam podobną sytuację jak Ty  Dziewczyny w ciąży i tak będą chodziły na zwolnienia lekarskie a poza tym w końcu potem taka pójdzie na macierzyński  więc tak czy siak pracodawcy nie za bardzo lubią młodych mężatek 
|
mnie to przeraza. Bo po studiach planuje w koncu zalegalizowac moj zwiazek (jesli oczywiscie dalej bedziemy razem, mamy staz 4 lata), ale dzieci planuje dopiero około 30stki a moze i pozniej. Nie chce, zeby na mnie patrzono jak na potencjalna "mamuśke".
|
|
|