Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-13, 19:50   #2382
cathy
Organizatorka

GG do cathy
Dot.: Naturalna pielęgnacja skóry dla fanek minerałów i nie tylko...

Cytat:
Napisane przez Agunia_S Pokaż wiadomość
Witam Was
Jako, że jestem totalnie początkująca w sprawie kosmetyków mineralnych oraz naturalnej pielęgnacji i przebrnięcie przez wszystkie wątki graniczyło z cudem, to nie chciałam Was zasypywać tysiącem pytań, które zapewne miałam i pomęczyłam Cathy
Była tak uprzejma i po nocy tłumaczyła jak krowie na rowie o co chodzi, "zaprowadziła" za rękę do wirtualnych sklepów i zamówiłam dla swojej 33 letniej, wrażliwej, skłonnej do naczynek i ze strefą T cery, następujące rzeczy:
hydrolaty kocanki i oczarowy, cremollient, olej z kasztanowca, niezmydlaną frakcję oleju sojowego, serum lemon i dynia oraz żel hialuronowy.
Wszystko to brzmi jak zestaw małego chemika dla mnie ale mam już takie kłopoty z cerą i dość poszukiwań za parę dyszek lub nawet stówek. Co chwilę coś ląduje w koszu.
Mam nadzieję, że kiedy to przyjdzie i uda mi się ukręcić wszystko, to będę mogła się pochwalić.
No i jeszcze nie kliknęłam "zapłać" w banku, bo mi przyszło do głowy, że w czymże ja to mam ukręcić sobie?
W jakichś pojemniczkach?

Cathy mówiła, żebym się w sumie przywitała na kosmetykach mineralnych EDM, ale to może jak już się obkupię w nie, co mam w planach.
Na razie tu Mogę?

a co Ty chcesz kręcić?
jedyne, co będziesz musiała zmieszać to cromollient z olejem z kasztanowca do olejku myjącego do twarzy oraz serum. ale to tak mało skomplikowany przepis, że i bez zestawu młodego biochemika sobie poradzisz
dostaniesz wszystko w buteleczkach, serum lemon też (wszystko siup do jednej będziesz musiała przelać, ale ją tez dostaniesz z BU), więc nie ma co kombinować z kupowaniem opakowań na dzien dobry moim skromnym zdaniem
gg mi od dwóch dni kaprysi i działa jak chce, ale spróbuję się pozniej pojawić
a poza tym ode mnie dostaniesz czyste plastikowe pojemniczki, jakby Ci były do szczęscia potrzebne - na pewno dotrą zanim otrzymasz paczkę z zakupami

Edytowane przez cathy
Czas edycji: 2010-01-13 o 19:56
cathy jest offline Zgłoś do moderatora