2010-01-13, 20:42
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Napisane przez Aliczka88
42 prawdy o życiu
2. Bramki w sklepie - mimo że nic nie zwinąłeś, i tak boisz się, że zapiszczą.
3. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją.
7. Polsat - oglądasz sobie z rodzinką reklamy, a tu nagle film.
10. Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości członka wraz z kręgosłupem.
12. Leżakowanie w przedszkolu - kiedyś kara, a teraz każdy chciałby te 2 h snu w ciągu dnia.
13. Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz.
16. Nawet, jakby papier toaletowy miał 8 warstw, to i tak złożysz go na pół.
21. Jak Polacy uniknęli korków na autostradach? Nie wybudowali autostrad!
22. Seks jest jak skok na bungee - dodaje adrenaliny, a gdy pęknie guma, masz przerąbane.
27. Britney Spears: "Jestem za karą śmierci. Przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość."
28. Egzamin - na korytarzu każdy wmawia ci, że nic nie umie.
29. Szacunek do nauczyciela - istnieje wtedy, gdy uczniowie po usłyszeniu dzwonka pozwalają mu dokończyć wypowiedź.
31. Okres i wypłata - jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał.
33. Studenci pierwszego roku - spieszmy się ich poznawać, tak szybko odchodzą.
36. Mały palec u nogi powstał tylko po to, by boleśniej walnąć się o szafkę.
37. Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem.
39. Nimfomanka - kobieta, która pragnie seksu tak często jak przeciętny mężczyzna.
|
Muhehehehehe, i moje typy
Cytat:
Napisane przez virginia
A ja dostałam dziś różyczki od męża!! Sa sa!!
|
Ojjj, jak fajnie
A mój postawił mi dziś herbatę 
Cytat:
Napisane przez Tysia1907
owszem, tylko nie wiem czy dojrzałaś do tak poważnych zadań, nie wiem czy podołasz wychować nasze dzieci
|
Bosz, dzieci? Po co ta liczba mnoga? To ile ich będzie? Ja myślałam, że jedna mała niuniuska!!!!
Kochana, jeśli zrobiłam Ci wirtualne dziecko, to znaczy, że już wszystkiemu podołam Nie bój żaby moja droga żono!
A tak w ogóle, to dzisiaj nie wracam na chatę, nie czekaj na mnie, idę oblać z kolegami Twoją ciążę 
Kurczęęę, kupiłam sobie balsam do ust Bielenda Bioplantacja - BAWEŁNA.... i teraz czuję, jakbym wpierdzielała płyn do płukania tkanin Zaraz się całe 8 zł w plecy jestem
|
|
|