Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-13, 20:42   #2303
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
42 prawdy o życiu

2. Bramki w sklepie - mimo że nic nie zwinąłeś, i tak boisz się, że zapiszczą.
3. Babcie - pod blokiem mogą sterczeć dwie godziny, ale w tramwaju pięciu minut nie ustoją.
7. Polsat - oglądasz sobie z rodzinką reklamy, a tu nagle film.
10. Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości członka wraz z kręgosłupem.
12. Leżakowanie w przedszkolu - kiedyś kara, a teraz każdy chciałby te 2 h snu w ciągu dnia.
13. Mleko na gazie tylko czeka, aż się odwrócisz.
16. Nawet, jakby papier toaletowy miał 8 warstw, to i tak złożysz go na pół.
21. Jak Polacy uniknęli korków na autostradach? Nie wybudowali autostrad!
22. Seks jest jak skok na bungee - dodaje adrenaliny, a gdy pęknie guma, masz przerąbane.
27. Britney Spears: "Jestem za karą śmierci. Przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość."
28. Egzamin - na korytarzu każdy wmawia ci, że nic nie umie.
29. Szacunek do nauczyciela - istnieje wtedy, gdy uczniowie po usłyszeniu dzwonka pozwalają mu dokończyć wypowiedź.
31. Okres i wypłata - jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma, to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał.
33. Studenci pierwszego roku - spieszmy się ich poznawać, tak szybko odchodzą.
36. Mały palec u nogi powstał tylko po to, by boleśniej walnąć się o szafkę.
37. Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem.
39. Nimfomanka - kobieta, która pragnie seksu tak często jak przeciętny mężczyzna.
Muhehehehehe, i moje typy

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
A ja dostałam dziś różyczki od męża!! Sa sa!!
Ojjj, jak fajnie
A mój postawił mi dziś herbatę

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
owszem, tylko nie wiem czy dojrzałaś do tak poważnych zadań, nie wiem czy podołasz wychować nasze dzieci
Bosz, dzieci? Po co ta liczba mnoga? To ile ich będzie? Ja myślałam, że jedna mała niuniuska!!!!
Kochana, jeśli zrobiłam Ci wirtualne dziecko, to znaczy, że już wszystkiemu podołamNie bój żaby moja droga żono!
A tak w ogóle, to dzisiaj nie wracam na chatę, nie czekaj na mnie, idę oblać z kolegami Twoją ciążę

Kurczęęę, kupiłam sobie balsam do ust Bielenda Bioplantacja - BAWEŁNA.... i teraz czuję, jakbym wpierdzielała płyn do płukania tkanin Zaraz się całe 8 zł w plecy jestem

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora