Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-13, 21:56   #4448
angel of sadness
Zadomowienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII

Cytat:
Napisane przez AnkaFranka Pokaż wiadomość
ha! nauczyłam się multicytowania (zastanawiało mnie niemożebnie jakim cudem udaje się wam w takim tempie tyle cytatów przekopiować..... no comments )

zamówiłam, jak dojdzie to Ci podeślę, bo butla jest pół litrowa

no właśnie podobno bodymax działa trochę inaczej (ja po geriavicie czuję wyraźnego kopa)

ja w ciąży i podczas karmienia MUSIAŁAM zjeść co najmniej jedną paczkę mleka w proszku dziennie
moja Kaśka skazy nie ma, ale ani mleka ani serka białego ani żółtego nie tknie

ta taram taram Detektyw Gadget
zapamiętałam, bo już kiedyś o nim pisałaś

aaa, i muszę dodać jak ładnie zachowała się apteka gemini - kupuję u nich już od jakiegoś czasu (mają fajne ceny miceli biodermy).
z ostatnią paczką były jakieś problemy w dostarczeniu i czekałam na nią prawie tydzień. podobno wysłali, wróciła do nich, i tak w kółko, i w ramach przeprosin dołożyli mi ...... cały wymiar kremu eucerin, tabletki inneov i masę próbek svr, aż byłam w szoku, pierwszy raz się z takim, AŻ takim, podejściem spotkałam
dziękuję Ci bardzo Gemini widziałam ich na all.... chba mają bardzo przyjazne ceny. A gdzie Ty kupowałaś?

Cytat:
Napisane przez fanka_fiorda Pokaż wiadomość
Kupić Ci? Wpadłabyś na luzaku tylko po odbiór i na kawusię

Hm hm
A apteki zazdroszczę - mnie Eskulap marne jakieś próbki dawał, mimo że zamówienia były na 2-3 stówy...

Jeszcze zapodam tajemniczo taki temat: Majówka 2010 w Chorwacji na katamaranie Po bliższe informacje zapraszam na PW
uwielbiam Chorwację... tylko dlaczego tam się tak drogo zrobiło... i tak strasznie dużo ludzi jeździ ? a rejs czymkolwiek w Chorwacji to moje marzenie

Ferg dziękuję, wiem, że nie równo, ale się wycieniowało
angel of sadness jest offline Zgłoś do moderatora