2010-01-14, 07:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
Napisane przez Niuniuska
Spokojnie, jestem pewna, że ze wszystkim sobie poradzisz. A wiesz już, co podasz gościom? 
!
|
Będą: kawka, cherbatka i ciasto i pączki które moja mama piecze boskie potem: na przystawke rózne pasty: w tym salsa, humus z ciecierzycy, pasta z oliwek i czosnku , tzatzyki, pasta z wędzonego kurczaka, łosoś na ogórku, paróweczki marynowane zrobiłam na próbe, galareteczki z kurczaka, wędlinki i serki, i do tego pieczywko czosnkowe, chlebki pitta upieke, chlebek razowy, warzywka i takie tam,
a na ciepło w końcu będą żeberka i udka pieczone w miodzie i musztardzie i ew. szaszłyczki z kurczaka w curry i kurkumie z ananasem ale nie wiem czy to juz nie za dużo tylko kiedy ja to wszystko zrobie... acha i ma być 16 osób... co myslicie??
Cytat:
Napisane przez Niuniuska
Kurczęęę, kupiłam sobie balsam do ust Bielenda Bioplantacja - BAWEŁNA.... i teraz czuję, jakbym wpierdzielała płyn do płukania tkanin  Zaraz się  całe 8 zł w plecy jestem 
|
o chciałam sobie coś takiego własnie zakupic bo łądnie wyglądało mowisz, że nie warto...??? zostane przy carmexie i ziaji
kobity widzę, że się zaroiło od dzieci na watku niunia z tysławą też to pewnie virgdziniatko tez juz siedzi w brzuszku
virginio - a jak Twje decu?? robisz cos jeszcze?
byłam już rano w sklepie po żebra
tysia jak dietka?? nie masz jeszcze dość tego mięcha??
spadam mam dzisiaj zalatany dzień, miłego dnia
Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2010-01-14 o 15:42
|
|
|