Też się muszę zmobilizować do wyszukania jakiejś fajnej szkoły tańca i od razu się zapiszemy na jakiś kursik!!! Bo inaczej może być ciężko

Dobrze, że ten Wasz facet od tańca zmienił podejście, bo zajecia z kimś, kto od razu spisuje na straty i sprawia wrażenie, jakby robił wielką łaskę są bez sensu!!!
Jaką wódkę kupiliście? My już sami nie wiemy, co kupić

Myśleliśmy początkowo nad Finlandią, teraz Piotrek wymyślił, że może jednak Wyborowa i właściwie zgłupieliśmy

Troszkę mnie zmartwiłaś tą rosnącą akcyzą

Jeśli to rzeczywiście prawda to my nieźle przepłacimy

Alkohol mamy zamawiać dopiero w maju, bo ten termin wyznaczył nam facet od sali. Z jednej strony fajnie, bo mamy jedną rzecz z głowy, bo facet alkohol kupuje za nas i też u niego będzie on leżakował, a z drugiej będzie to kupowanie na ostatnią chwilę i pewnie przepłacimy

Nam na ten tydzień zostanie ustalenie menu i wybranie utworów i mam cihcą nadzieję, że wreszcie się nam to uda zrealizować

Dzisiaj idziemy do teściów z listą gości. Właściwie to nie wiem, po co ta wizyta, w końcu to nasze wesele i nasi goście i akceptacja jest nam niepotrzebna, ale skoro Piotrek musi pokazać tą listę to przynajmniej niech robi to ze mną

Przypuszczam, ze dzisiaj wieczorem może być wojna między mną a teściową, bo z minuty na minutę rośnie moje wkurzenie najej pomysły

A dietę stosujemy Dukana

Jest naprawdę super

Jak na razie zero głodu, bo jeść można non stop, ale tylko wybrane produkty

Na pierwszy ogień poszły sery, jogurty, jajka i chude mięso

W ogole jestem w szoku, bo drugi dzień żyję bez chleba i daję radę