Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 07:56   #3403
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Dzień dobry qrcze nie wyspałam się, niecałe 5 godzin snu, jak ja kocham sesje

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
e tam nie jest wsiowa do szkoly sie przyda a jak ci sie znudzi to nie zal bedzie ci wyrzucic tylko ze zdjecia trudno wyczaic wielkosc
To fakt, nie bęzie szkoda hihi. rozmiar jesr dziwby, niby mieśći A4 (poziomo) ale się już wtedy nie zapnie. Trochę załuję że ją kupiłm, bo myślałam, że jest bardziej pakowna ehh.

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
se wymyslili... na rok to 200 zl wiecej... drogie te studia

no ciekawe... tylko u mojego Tomasa to niespodzianka to czasem jest batonik albo dobra miejscowa w kinie albo auto umyte ale jestem pelna nadziei ze tym razem prawidlowo uzyl slowa niespodzianka

a ja wlasnie 5 lat temu mialam studniowke i sie zeszlismy ujal mnie tym ze nic nie wypil ja oczywiscie wiecej ale tez malo jak na mnie i dobrze przynajmniej duzo pamietam
no wymyślili, pewnie nastepny semestr będie droższy o kolene 20 zł miesięcznie
fajne "niespodzianki" robi Twój Tz hihi

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
ej wogóle ojciec mój dzis wrócił i mi mówi ze jest kolega ma 2 dzieci z porazeniem mózgowym... i jak bym z nim teraz w trasie to dostał w pon tel ze jedno zmarło.. ;( a w środe dostał tel ze drugie,, ****a co za tragedia ludzka! chłop jest załamany....
o jej straszne..

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
my dodatkowo w Krakowie

to tak jak u nas tylko Tż ma ogólnie kartę rabatową do Aparta

http://demotywatory.pl/719283/Witaj-w-domu-tatusiu
niezłe są te demotywatory.

Muszę uciekać, bo zaraz się beda czepiać.

buziaki

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora