Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Dzień dobry qrcze nie wyspałam się, niecałe 5 godzin snu, jak ja kocham sesje 
Cytat:
Napisane przez Stysik
e tam nie jest wsiowa  do szkoly sie przyda a jak ci sie znudzi to nie zal bedzie ci wyrzucic  tylko ze zdjecia trudno wyczaic wielkosc 
|
To fakt, nie bęzie szkoda hihi. rozmiar jesr dziwby, niby mieśći A4 (poziomo) ale się już wtedy nie zapnie. Trochę załuję że ją kupiłm, bo myślałam, że jest bardziej pakowna ehh.
Cytat:
Napisane przez Stysik
 se wymyslili... na rok to 200 zl wiecej...  drogie te studia
no ciekawe... tylko u mojego Tomasa to niespodzianka to czasem jest batonik  albo dobra miejscowa w kinie  albo auto umyte  ale jestem pelna nadziei ze tym razem prawidlowo uzyl slowa niespodzianka
a ja wlasnie 5 lat temu mialam studniowke  i sie zeszlismy  ujal mnie tym ze nic nie wypil  ja oczywiscie wiecej ale tez malo jak na mnie  i dobrze przynajmniej duzo pamietam 
|
no wymyślili, pewnie nastepny semestr będie droższy o kolene 20 zł miesięcznie 
fajne "niespodzianki" robi Twój Tz hihi
Cytat:
Napisane przez 87_meg
ej wogóle ojciec mój dzis wrócił i mi mówi ze jest kolega ma 2 dzieci z porazeniem mózgowym... i jak bym z nim teraz w trasie to dostał w pon tel ze jedno zmarło.. ;( a w środe dostał tel ze drugie,, ****a co za tragedia ludzka! chłop jest załamany....
|
o jej straszne..
Cytat:
Napisane przez dottta
|
niezłe są te demotywatory.
Muszę uciekać, bo zaraz się beda czepiać.
buziaki
|