Hejka dziewczyny
podczytuję codziennie co tam u Was słychać, sporo się dzieje
Kasiuher bijesz rekordy, codziennie jak czytam to szukam wieści od Ciebie na temat porodu, a tu proszę Synek nawet nie myśli o opuszczaniu Twojego brzuszka, a tu tyle cioć wizażowych na niego czeka
Martuś 3mam kciuki za egzam u G.Sz.

mam nadzieję, że odsłoni swoje "lepsze" oblicze ...
Ja w zeszły pt dyplom odebrałam i zauważyłam, że Pan z sekretariatu nam zniknął

a ja na dyskusję z nim byłam przygotowana...
Madzia dzwoń do teściowej i powiedz o swoich objawach, lepiej tego nie lekceważyć
Mon_ja my z mężem tesz chcemy wyjechać, wczoraj natknęłam się na forum gdzie ludzie wypowiadają się na temat poszczególnych firm pośredniczących w takich wyjazdach, na 30 firm 1 pozytywna opinia

zastanawiam się czy istnieje taka której można zaufać
u mnie bezrobocia ciąg dalszy, w poniedziałek zarejstrowałam się w PUP, prawa do zasiłku nie mam, jadę jutro staże obczaić, czy wogóle mają coś godnego uwagi.
Z pozytywów o dziś sprzedałam suknię ślubną, przez 4 miesiące stała w komisie i dziś poszła od ręki. Fajnie bo wpadnie nam kasa, której ciągle brak, a z drugiej strony niefajnie bo "szkoda" mi jej...
Oprócz sprzedaży sukni, znajomi pisali esa, że szukają opiekunki dla swojego synka i czy nie byłabym zainteresowana, 5 zł/h raz bym siedziała 8h, raz krócej...chyba się zdecuduję, ale z doświadczenia wiem, że różnie się kończy taka współpraca, nie chciałabym żeby coś się popsuło.
Cv-ek póki co nie wysyłam, zdołował mnie fakt, że na 10 wysyłanych dziennie, oddzwonią raptem z 2...
Dziś mieliśmy kolędę, po krótkiej rozmowie z księdzem usłyszałam, że to przekleństwo młodych ludzi żyć w Polsce, gdzie człowiek zdrowy i chętny do pracy, wykształcony siedzi w domu i że

coś czuję, że długo posiedzę
Żonki za wszystkie te, które chcą zafasolkować trzymam kciuki, za kolejną mamusię również - Kasiuher

za te z nas które szukaja pracy trzymam podwójnie - oby szybko nam się udało
buziaki