Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 09:50   #2011
magdalenka23
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

cześć dziewczynki moje drogie. Jesteście super babkami, produkujecie aż ciężko nadążyć. Popisałam trochę z KUBUŚ- tak jak radziłyście, dostałam nawet fotki i powiem, że Krajewski się postarał . Yagna oceniłe moją wejściówkę i powiedziała, że nie jest tak źle. . Napisałam również do samego doktora, czekam na odpowiedź, dam mu jeszcze kilka dni a jak nie to zacznę działać. Przyznam, że boję się. Zanim weszłam na forum myślałam o jesieni 2010- żeby dozbierać jeszcze kaski. teraz zaczynam się niecierpliwić i zdecyduję się chyba wcześniej. Do Dr mam ok 600 km to bardzo daleko ale chyba warto.

Któraś z was pisała, że nikt nie zrozumie oprócz wtajemniczonych. Powiedziałam przyjaciółce o swoich planach, skrytykowała mnie. Ona ma piękne piersi, naturalne e, powiedziałam jej że być może zrozumie jak sama wykarmi dzieci, i już więcej nie chciała słyszeć. Moja mama powiedziała, że nie chce abym się krzywdziła ( boi się nawet zrobić dziurek w uszach) powiedziałam że krzywdę to teraz sobie wyrządzam zwlekaniem. Nie krytykowała mnie ale kasy nie chce pożyczyć... heh. Może zaciągnę jakiś kredyt, już sama nie wiem. Fanie by było pokazać kawałek cyca jak zrobi się ciepło. a nie jak poprzedniego lata w " golfach" i to niezbyt obcisłych żeby flak nie wyskoczył z biustonasza.

Początkowo myślałam o Noszczyku, widziałam i macałam jego dzieło powiększenia Śliczne cycki ale doszłam do wniosku, że muszę znaleźć kogoś kto miał podnoszenie z powiększeniem, bo o wiele łatwiej zrobić z małych większe niż z długich flaków stojące i jędrne.
magdalenka23 jest offline Zgłoś do moderatora