2010-01-14, 09:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
Napisane przez AgatkaL
Mi ostatnio tak apetyt wrócił, ze masakra...wczoraj nawet chipsy sobie kupiłam!!! co w moim przypadku, to już wielkie święto  Muszę się opanować, bo znów mi w boczki pójdzie...hehe
Jutro idę do kina na "Avatara" mam nadzieję, że się nie zawiodę
Kupiłam sobie wczoraj perfumki "Halle" Halle Berry...szukałam takiego "waniliowego" zapachu i mi bardzo podpasował, szkoda tylko, ze jakos go tak kiepsko na sobie czuję  Może nasza perfumowa specjalistka - Maja oczywiście  - coś mi podpowie o zapachu z dominującą nutką wanilii...coś jak dawne "Vanilla Musk" lub "Vanilla Fields".
Ogólnie, to kręcą mnie perfumy z nutą drzewa sandałowego...wrrrrr...mó j nos wyjątkowo pozytywnie reaguje na Truth CK, 1881 Cerutti, Lacoste Pour Femme, więc coś w tym musi być.
|
moze sie spotkamy my tez idziemy na avatara
Cytat:
Napisane przez Maja102
a najgorsze, że czesto nie da się odróznić, bo i głosy i piosenki w identycznym klimacie... 
Dla mnie takie rżnięcie z kogoś, że odróżnić się nie da, jest już dobrym powodem do wygwizdania "gwiazdy"
współczuć 
u mnie w pracy jak rmf na okragło leci, to prawie w kółko smętne przeboje na jedno kopyto  Tylko słuchawki mnie ratują
Ale z tymi kuchennymi, czy z facetami-ciachami?
Na jaki film idziecie?
na mnie tak zima działa  jak przemarznę, tom głodna niby wilk 
|
narazie mam wylaczna ochote li i tylko na frytki
Cytat:
Napisane przez MAGiALENA
o matmko! a mój mąż mówi, że chyba tylko ja jem frytki z ketchupem i majonezem, a tu taka miła niespodizanka! pokażę mój Twój post. 
|
pokaz pokaz! ja sie tak nauczylam jesc frytki od mojej przyjaciolki z podstawowki -najlepiej z majonezem kieleckim
kurcze chyba w tajemnicy przed mezem zanim wroci zrobie sobie pare frytek bo on chce, zebysmy sie lepiej odzywiali
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
|
|
|