Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIOR - kolorówka cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 10:24   #272
hola ola
Zakorzenienie

Dot.: DIOR - kolorówka cz.II

Cytat:
Napisane przez shineeee Pokaż wiadomość
Kobietki poszłam dzisiaj do Sephory i oczywiście nie mogłam się powstrzymać żeby czegoś nie kupić...i wzięłam Dior Serum de Rouge nr 640 to o które wcześniej gdzieś tam pytała RedShine,CUDOWNE jest, kolor delikatny,ale widoczny,rozprowadza się mmmmm... naprawdę polecam, nie lubię ogólnie szminek,ale ta jest wyjątkowa,zawsze denerwuje mnie jak wieje wiatr a mam rozpuszczone długie włosy i kleją mi się do błyszczykawięc postawiłam dzisiaj na serum i strzał w 10!!!!
Oglądałam też lakiery, jak tylko zobaczyłam nr 189 Porcelaine Porcelain to odrazu wiedziałam że bez niego się stamtąd nie ruszam,pani musiała przeglądać cała szufladę z lakierami i na szczęście był, dziś nie zdążyłam nim pomalować paznokci bo nie dawno wróciłam,ale jutro postaram się wstawić zdjęcia jak to na mnie wygląda
Załącznik 2784034 Załącznik 2784035

Gratuluję zakupów
i bardzo proszę o zdjęcie szminki choć na ręce, czaje sie na ten kolor a nie mam gdzie sprawdzić. lakierek tez chętnie bym zobaczyła na pazurku zważywszy na fakt że jestem zakochana w kokosku piękny kolor, trwały mam go od poniedziałku na paznokciach, wszystko robię w domu i nic nie odpryskuje, nic nie ścirea i ten piękny blask niezmienny od poniedziałku. na prawdę polecam, kupiłam bo ktoś tu mamił pięknymi paznokciami i wklejał nowe i nowe zdjęcia ale teraz dziekuję temu kusicielowi lakiery świetne jakościowo.
Desti to dla Ciebie: roza::r oza:

Desti Mystic Smokys 004 piekne, też chcę je mieć.
hola ola jest offline Zgłoś do moderatora