Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 09:57   #150
limetka87
BAN stały

Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu włosów- część IV

nie mogłam sie powstrzymać wlasnie siedze z waxem na glowie najpierw sprobuje na cale wlosy mam przykryte reklamowka "TESCO" i ręcznikiem zaraz pojde podgrzac suszarka

dziewczyny Seboradin niger lotion stosuje sie na skalp czy na całość ,bo gdzieś mi sie obiło ze on wysusza?

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hello, ja tez zapuszczam włoski, moje marzenie to tak przed pas z 10 cm..
no ale do rzeczy: ostatnio zastanawia mnie fakt czy mozna uzywac kilku odzywek na raz?? czy moze lepiej bedzie jak po kazdym myciu bede uzywała tylko jednej na zmiane? no bo mam tak: odzywke do spłukiwania, jedwab na końcówki, mgiełke radicala, odżywke bez spłukiwania pantene no i jeszcze czasem używam nivea balsam bez prostowania (zyby lepiej sie rozczesywały) czy moge po trochu używać wszystkiego po każdym myciu??

moze mam mylne odczucie ale wiekszosc twoich kosmetykow nie wydaje mi sie zeby pobudzala wzrost wlosow...sa to tradycyjne kosmetyki do włosów...
limetka87 jest offline Zgłoś do moderatora