Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 10:02   #2134
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

[

[
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczynki

a ja sie pochwale ze schudlam i waze znow 50 kg

a dostalam wczoraj od kolezanki reszte zdjec z sylwestra i hehhh smieszne sa
jeeee super !! gratuluje tylko nie chudnij wiecej

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Grape
Mi też się chyba zbliża @

madziamacius u nas bez zmian
Tzn. Między nami baaaardzo ok. Ale bez planów na przyszłość
TŻ się strasznie nastawia na założenie naszej firmy - bo okazało się, że być może wejdzie w życie ustawa, że można zrezygnować z OFE i wyciagnąć swoje oszczędzone pieniądze - a wyszłoby tego w jego przypadku ponad 15tyś złotych i chciałby to zainwestować w tą naszą firmę. Ale prawda taka, że istnieje wysokie prawdopodobieństwo, że formalności by nas zjadły.

Poza tym rozmawialiśmy wczoraj o kosztach wesela i ja nie wiem, czy TŻ zmienił zdanie (przypominam, że on chciał baaardzo kameralny ślub, jedynie z świadkami... Ja chciałam też skromny, ale wśród najbliższej rodziny i przyjaciół) - bo zaczął wyliczać koszty opowiedziałam mu o tym obiedzie weselnym u mnie w pracy na 12 osób, to powiedział, że 12 osób, to połowa jego rodziny
W każdym razie tak rozmawialiśmy o tym - począwszy od organisty, a na dekoracji sali kończąc. Ja nadal uważam, że w 5-7tyś. możemy się zmieścić. A on uważa, że za tą cenę, to chyba podamy gościom zupki chińskie
No w każdym razie nie zanosi się na nic.

No i jeszcze dwa dni i wolne w końcu
to dobrze,że Tż ma pomysł jak rozkręcić biznes oby się udało
a co on o tym ślubie tak przecież ostatnio pisałaś,że on mówił ,że nie stać Was na wesele i rodzine..

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć @ dostanę,bo brzuchol boli

My tez będziemy płacić za część rzeczy sami,bo nie ma innej opcji.Ale za tylu gości nie dalibyśmy rady I wcale się nie prosiliśmy o kasę na wesele-to jest po prostu oczywiste dla naszych Rodziców no i hmm...też są związane z tym problemy...
Ja to napiszę na pocztę,nie chcę publicznie
Ale miałam wczoraj koszmarny wieczór

Nooo może macie wszystkie racje,że się uda te storczyki jakoś sprowadzić. Wiem,że na pewno jest z nimi problem w sierpniu bo już mówili mojej koleżance w kwiaciarni i widzialam na wątku bukietowym.

No piękne piękne...

Zaraz się wyżalę na poczcie,tylko ciągle mi tu ktoś łazi
przeczytałam i ..... jak Twoja teściowa może być taka uparta i nie liczyć się z Waszym zdaniem..moim zdaniem przegieła..tam w mailu nie dokończone jest ,że tesciowa robiła to dlatego,że myslała że wasz dwór...i koniec wiec nie wiem co tam miało byc dalej..

lepiej rezerwujcie z Tż Waszą sale...
w sobote mieliście jeździć po salach a widzę,że ona już coś kombinuje..

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

nooo! też mi tego teraz brakuje

aaa.... mam jakieś białe plamy na udach...:/ coś grzybicznego ale właśnie odebrałam wyniki i wyszły ujemne więc nie wychodowali nic

zazdraszczam takiej wagi! tzn jak bym tyle ważyło to byłoby za mało....
gratuluję

Motylku juz patrzę na pocztę...
to dobrze,że nic nie masz