Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co o tym sądzić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 10:03   #2
201701251209
Konto usunięte

Dot.: Co o tym sądzić?

Cytat:
Napisane przez Oshe Andie Pokaż wiadomość
Drogie dziewczyny,

Wiem, że temat, który poruszę kilkakrotnie był omawiany i wystarczyłoby skorzystać z wyszukiwarki, ale mi chodzi głównie o moją sytuację i wszystko co mnie niepokoi.
Chodzi o to, że nie bardzo wiem czym tłumaczyć sobie moje obolałe piersi (do okresu jeszcze 'ho ho'), zanik libido, senność i wrażenie ciągłych nudności - chociaż nie wymiotuję. Zauważyłam też zmianę nastroju, a właściwie jego huśtawki.
Zastanawiam się czy ciąża powoduje wszystkie wyżej wymienione sytuacje, czy stres związany z nadchodzącą sesją. Co chwilę się uczę, nie mam na nic czasu, martwię się o egzaminy.

Jeśli chodzi o antykoncepcję - oczywiście stosuję. Używam tabletek antykoncepcyjnych Cilest, dodatkowo (wiem, że niektórzy to potępiają) stosujemy prezerwatywy. Mój Tż od razu po wytrysku wychodzi ze mnie.
Ostatnio kochaliśmy się jakiś niecały tydzień temu. Wcześniej było tego sporo.

Co o tym myślicie?
P.S. Nie bardzo wiedziałam gdzie założyć wątek. Wahałam się między tym - ginekologicznym, a seksem.

Proszę o odpowiedzi.
Bierzesz tabletki (mam nadzieję, że zgodnie z ulotką) + prezerwatywa, to niby skąd ciąża?
Co do pogrubionego to mogą to być skutki uboczne brania tabletek. Proponuję wizytę u ginekologa. Powiesz mu co i jak, to może doradzi zmianę tabletek na inne, bo te chyba Ci nie służą.
Dodatkowo stres też może na Ciebie negatywnie działać.
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując