Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 12:06   #1151
ula 87
Zadomowienie

Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V

jeszcze nie zdążyłam nadrobić was od wtorku a tu już 4 strony od wczoraj wieczorem lecicie jak burza

ja postanowiłam wybrać się na zakupy ... sama pomyślałam że będę długo i wizja męża czekającego w samochodzie jakoś pesymistycznie mnie nastawiała, gdyby coś mnie zakłuło zaraz miałam dzwonić po TZ
mzrobiłam zakupy żywieniowe , kupiłam dwie bluzeczki dla małej ,pózniej wam wkleję zdjęcia i osłonki na cyce z aventu( tylko takie były -rozm. uniwersalny) mam nadzieję że będą ok.

i tak sobie pochodziłąm po sklepach i 1.5h mineło jak nic

teraz mam zamiar zabrać się za sprzątanie , pranie , gotowanie bo bez prądu dom zaczął wyglądać jak chlewik

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie. Szyjka dalej 2 cm nic się nie skróciła, chociaż jest miękka i rokuje. Rozwarcie na 1,5 palca. Troszkę ją wymasował. Może się coś ruszy w końcu. Teraz wizyty będę mieć już tylko w szpitalu.Malutka ma już 3357 wg usg - czyli w ciągu tygodnia znowu 20 dag przybrała. A tak się martwiłam koło 32 tygodnia że jest za mała.

Ale najlepszy był tekst na koniec.

Gin -Magda pomaltretuj męża, to może nam się coś więcej ruszy"
Ja - Od tygodnia maltretuję i nic.
Gin - Jak to nic nie dało po 3 miesiącach celibatu, to teraz pewnie mąż zachwycony chodzi, więc coś dało
ale masz fajnego gina
a Malutka ma śliczną wagę to czekamy na rozwój wydarzeń

Cytat:
Napisane przez syla2311 Pokaż wiadomość
A ja melduje sie i zdaje relacje z dzisiejszej wizyty:
Wiec tak jesli chodzi o konsultacje z ortopeda - nie mialam dzisiaj - ustalili mi termin na nastepna srode - az sie boje co tam wymysli.

A jesli chodzi o mojego szkrabika to w 34 tyg + 2 dni wazy ponoc 2400 - takze klocuszek
I dzisiaj mialam robione usg bo tez troche sie zamartwialam bo ostatnio taki leniwy ten moj synus sie zrobil - i wiecie co widzialam???
Moj synus szamal sobie swoja raczke - otwieral i zamykal buzke - normalnie napatrzec sie nie moglam. Wszystko jest z nim w porzadku - ulgaNo i oczywiscie zostalo potwierdzone na 100% ze bedzie synus

A teraz zmykam nadrabiac co tam nasmoarowalyscie az 10 stron
super ze synek ma się dobrze
Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Ja na sekundkę ....

Mamy kolejna MAMUSIĘ

SN Addicted urodziła o 21 Maciusia 58cm i 3510g

Gratulacje !!!! mamusiu duży chłopiec
gratki mamusiu
Cytat:
Napisane przez soraya1 Pokaż wiadomość
z malym opoznieniem, bo wczoraj wieczorem dopiero wyszlysmy ze szpitala, niniejszym oznajmiam, ze 9 stycznia 2010 przyszla na swiat moja corcia Emilka - kruszynka jak sie patrzy - 2730 i 49 cm - dostala 1o punktow urodzila sie przez cc

PS tesknilam za naszym forum. ... odezwe sie jak dojde do siebie... pozdrawiam wszystkie rozpakowane i te jeszcze nie
gratuluję Kruszynki
Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Mamy kolejną mamusię z dnia wczorajszego
Agusie to chyba ja wykrakałam

Wieści od agusiamatyldka :
"Krzysiu urodził się o 20:20 ma 56cm i waży 3050 w trakcie porodu wystapiły komplikacje i skończylo się CC..."

Gratulujemy Aguś !!!!!

To dzisiaj ja pochwalę się swoim synkiem
Załącznik 2784337
Załącznik 2784338

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Wstawię Wam zdjęcie z wczoraj: 38tc i 2 dni
.
wooow ale duży brzusio

Pysiu trzymam mocno kciukolki

no i już miałam napisany post i teściowa znowu przylazła ostatnio codziennie siedzi po 2 godziny , no nic nie mogę zrobić tylko z nią siedzieć
chyba nie myśli ze jak Mała się urodzi to też będzie siedzieć

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora