2010-01-14, 12:06
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
jeszcze nie zdążyłam nadrobić was od wtorku a tu już 4 strony od wczoraj wieczorem lecicie jak burza
ja postanowiłam wybrać się na zakupy ... sama pomyślałam że będę długo i wizja męża czekającego w samochodzie jakoś pesymistycznie mnie nastawiała, gdyby coś mnie zakłuło zaraz miałam dzwonić po TZ
mzrobiłam zakupy żywieniowe , kupiłam dwie bluzeczki dla małej ,pózniej wam wkleję zdjęcia i osłonki na cyce z aventu( tylko takie były -rozm. uniwersalny) mam nadzieję że będą ok.
i tak sobie pochodziłąm po sklepach i 1.5h mineło jak nic
teraz mam zamiar zabrać się za sprzątanie , pranie , gotowanie bo bez prądu dom zaczął wyglądać jak chlewik
Cytat:
Napisane przez malinka118
Ja po wizycie. Szyjka dalej 2 cm nic się nie skróciła, chociaż jest miękka i rokuje. Rozwarcie na 1,5 palca. Troszkę ją wymasował. Może się coś ruszy w końcu. Teraz wizyty będę mieć już tylko w szpitalu.Malutka ma już 3357 wg usg - czyli w ciągu tygodnia znowu 20 dag przybrała. A tak się martwiłam koło 32 tygodnia że jest za mała.
Ale najlepszy był tekst na koniec.
Gin -Magda pomaltretuj męża, to może nam się coś więcej ruszy"
Ja - Od tygodnia maltretuję i nic.
Gin - Jak to nic nie dało po 3 miesiącach celibatu, to teraz pewnie mąż zachwycony chodzi, więc coś dało
|
ale masz fajnego gina
a Malutka ma śliczną wagę to czekamy na rozwój wydarzeń
Cytat:
Napisane przez syla2311
A ja melduje sie i zdaje relacje z dzisiejszej wizyty:
Wiec tak jesli chodzi o konsultacje z ortopeda - nie mialam dzisiaj - ustalili mi termin na nastepna srode - az sie boje co tam wymysli.
A jesli chodzi o mojego szkrabika to w 34 tyg + 2 dni wazy ponoc 2400 - takze klocuszek
I dzisiaj mialam robione usg bo tez troche sie zamartwialam bo ostatnio taki leniwy ten moj synus sie zrobil - i wiecie co widzialam???
Moj synus szamal sobie swoja raczke - otwieral i zamykal buzke - normalnie napatrzec sie nie moglam. Wszystko jest z nim w porzadku - ulga  No i oczywiscie zostalo potwierdzone na 100% ze bedzie synus
A teraz zmykam nadrabiac co tam nasmoarowalyscie az 10 stron 
|
super ze synek ma się dobrze 
Cytat:
Napisane przez pysiamn
Ja na sekundkę ....
Mamy kolejna MAMUSIĘ
SN Addicted urodziła o 21 Maciusia 58cm i 3510g
Gratulacje !!!! mamusiu duży chłopiec 
|
  gratki mamusiu
Cytat:
Napisane przez soraya1
z malym opoznieniem, bo wczoraj wieczorem dopiero wyszlysmy ze szpitala, niniejszym oznajmiam, ze 9 stycznia 2010 przyszla na swiat moja corcia Emilka - kruszynka jak sie patrzy - 2730 i 49 cm - dostala 1o punktow urodzila sie przez cc
PS tesknilam za naszym forum. ... odezwe sie jak dojde do siebie... pozdrawiam wszystkie rozpakowane i te jeszcze nie
|
 gratuluję Kruszynki
Cytat:
Napisane przez pysiamn
Mamy kolejną mamusię z dnia wczorajszego
Agusie to chyba ja wykrakałam
Wieści od agusiamatyldka :
"Krzysiu urodził się o 20:20 ma 56cm i waży 3050 w trakcie porodu wystapiły komplikacje i skończylo się CC..."
Gratulujemy Aguś !!!!!
Napisane przez majkela12
|

Cytat:
Napisane przez malinka118
Wstawię Wam zdjęcie z wczoraj: 38tc i 2 dni
.
|
wooow ale duży brzusio
Pysiu trzymam mocno kciukolki
no i już miałam napisany post i teściowa znowu przylazła ostatnio codziennie siedzi po 2 godziny , no nic nie mogę zrobić tylko z nią siedzieć
chyba nie myśli ze jak Mała się urodzi to też będzie siedzieć
|
|
|