Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 11:13   #2310
mamrotka
Wtajemniczenie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

hej piekne

czy u Was tez dzis tak przymrozilo?

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
42 prawdy o życiu
37. Kanapka studencka - chleb posmarowany nożem.
juz wiem co bede wciagac na diecie
ogolnie to sobie skopiuje to wszystko bo dobre jest

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
A ja dostałam dziś różyczki od męża!! Sa sa!!
czyli kciuki zacisniete juz zrobily swoje czy to tak bez okazji?

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Jak zrobisz remont na głowie, to poka poka fotki tez chce zobaczyc
Włączyłam radio, łóóóół, coś o seksie? Akurat pasuje mi do pisania pracy
zboczuch

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
masz natychmiast przynieść mi do łózka słoik korniszonów....bo to jedyne warzywo na Dukanei jakie moge jesc hahahahah mężusiu, i ogól sie bo drapiesz przy całunach

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość

Nie lamentuj bejbe. Wiem, życie jest okrutne. Ktoś używa sobie życia, a ktoś wpierdziela ogórki z biedronki całe życie
Nie ogolę się, tak będę wyglądać! Mam na twarzy i torsie koperek włoski i tak zostanie, to bardziej podnieca moje ewentualne kochanki w barach ze striptizem Za to Ty moja droga zapuściłaś się w tej ciąży. Kto to widział, żeby kobieta miała puszczę Białowieską na nogach?
Idę zarabiać umysłem na rodzinę Czuwaj

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
Będą: kawka, cherbatka i ciasto i pączki które moja mama piecze boskie potem: na przystawke rózne pasty: w tym salsa, humus z ciecierzycy, pasta z oliwek i czosnku, tzatzyki, pasta z wędzonego kurczaka, łosoś na ogórku, paróweczki marynowane zrobiłam na próbe, galareteczki z kurczaka, wędlinki i serki, i do tego pieczywko czosnkowe, chlepki pitta upieke, chlebek razowy, warzywka i takie tam,
a na ciepło w końcu będą żeberka i udka pieczone w miodzie i musztardzie i ew. szaszłyczki z kurczaka w curry i kurkumie z ananasem ale nie wiem czy to juz nie za dużo tylko kiedy ja to wszystko zrobie... acha i ma być 16 osób... co myslicie??
matko to chyba te 16 osob przez miesiac nic do jedzenia nie dostawali, chyba za duzo tego ale przy % to zawsze dobre jedzonko zejdzie
a jak bedziesz miala chwilke to napisz prosze przepisy na zaznaczone

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Biedna Gabi... Rozumiem, że mamusia ukochała mocno, mocno, mocno, żeby zrekompensować takie niefajne przeżycia jak szczepienie?
za bardzo nie moglam malej ukochac bo dostala szczepionke doustna ale juz jej to wynagrodzilam

Może to było wirtualne in vitro? Wtedy nie ma zmiłuj... I trojaczki mogą się trafić a jak sie uda to trzeba pomysl patentowac to i pare groszy dostana dziewczyny, nie trzeba sie martwic o pieniazkach na pampersiochy
ja tez mam ochote na kasze jaglana, juz kilka dni za mna chodzi ale w domu nie mam a tz nie mogl w sklepie znalesc

a ja dzi malo co pieca nie dorobilam w domu doszla mi temperatura prawie do 100 ale juz spadla i siedze na podlodze i dupcie sobie grzeje
mamrotka jest offline Zgłoś do moderatora