2010-01-14, 11:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Napisane przez medeline
|
musisz go czegoś nauczyć?
ojj biedna pewnie się namarzłaś czekając na pociąg 
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Dziękuję dziewczynki 
Nie chciałam tutaj tego wypisywać,żebym potem w razie czego nie miała tak jak Onlythebest.
Też mnie to dziwi,że nie muszą aż tak oszczędzać-nie chcemy niewiadomo jakich pałaców,cena dworku nie jest wygórowana i tak jak pisałam w mailu- w tej sytuacji kilka lat temu wcale nie było oszczędzania 
Cieszy mnie to,że patrząc na dzieci szwagierki- nie ma wtrącania się w wychowanie dzieci. Na to jest zbyt zabiegana.Te inne rzeczy może przeżyję.
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------
Mój TŻ jest wybitnie anty-maminosynkowy i bardzo samodzielny
---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------
Ble znam ten ból 
|
dobrze,że Twój Tż nie jest typowym synkiem mamusi 
a co do sali to wszystko się wyjaśni w sobote 
Cytat:
Napisane przez *Insane
Myśmy widzieli fajną salę na samym rynku głównym za całe 2500zł za 52 osoby (sala, apartament na noc poślubną, dekoracja sali i stołów, przejazd dorożką).
Tylko nie wiemy, czy trzeba brać też ich Menu, które nie dość, że drogie, to jeszcze nam wcale nie odpowiada (meli melo z łososia  wft?! ).
Ja bym chciała wynająć jakąś skromną salę i nawet samą ją udekorować (lubię takie rzeczy robić  )
I najchętniej to wzięłabym znajomego szefa kuchni, żeby wszystkim "na zapleczu" zarządzał, bo mu ufam. Albo może sprawdzony cattering? No nie wiem.
Może znalazłaby się fajna sala z fajnym menu 
Nie rozmyślam o tym za dużo, bo jeszcze na to nie czas  mam jeszcze duuużo czasu  pewnie z 20 nowych sal powstanie do tego czasu 
|
a Tż co mówił o tej sali ?
----------------------
ja uciekam na uczelnie 
no a potem widzę się z Tż  mmmm ..za to jutro nie będę się z nim widziała i szlak mnie trafia 
miłego dnia
Czas edycji: 2010-01-14 o 11:18
|
|
|