Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 11:16   #2155
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Bo wiecie... Ja naprawdę chcę wyjść za mąż Tylko mąż mi się gdzieś zgubił...

Jestem juz w domu Niestety maraton naukowy brata mnie czeka Bosz, że on nigdy na współprace nie pójdzie, tylko jakiś głupi taki wiek ma, że dyskutuje zanim cokolwiek odpowie... Masakra. Ale ja się nie dam, będę twarda. Niech dzieciak wie, kto w tym domu jest górą
W ogóle to wczoraj na pociąg czekałam 90min na dworcu w Katowicach. Katastrofa
musisz go czegoś nauczyć?
ojj biedna pewnie się namarzłaś czekając na pociąg

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczynki
Nie chciałam tutaj tego wypisywać,żebym potem w razie czego nie miała tak jak Onlythebest.

Też mnie to dziwi,że nie muszą aż tak oszczędzać-nie chcemy niewiadomo jakich pałaców,cena dworku nie jest wygórowana i tak jak pisałam w mailu- w tej sytuacji kilka lat temu wcale nie było oszczędzania
Cieszy mnie to,że patrząc na dzieci szwagierki- nie ma wtrącania się w wychowanie dzieci. Na to jest zbyt zabiegana.Te inne rzeczy może przeżyję.

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Mój TŻ jest wybitnie anty-maminosynkowy i bardzo samodzielny

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Ble znam ten ból
dobrze,że Twój Tż nie jest typowym synkiem mamusi

a co do sali to wszystko się wyjaśni w sobote

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Myśmy widzieli fajną salę na samym rynku głównym za całe 2500zł za 52 osoby (sala, apartament na noc poślubną, dekoracja sali i stołów, przejazd dorożką).

Tylko nie wiemy, czy trzeba brać też ich Menu, które nie dość, że drogie, to jeszcze nam wcale nie odpowiada (meli melo z łososia wft?! ).

Ja bym chciała wynająć jakąś skromną salę i nawet samą ją udekorować (lubię takie rzeczy robić )
I najchętniej to wzięłabym znajomego szefa kuchni, żeby wszystkim "na zapleczu" zarządzał, bo mu ufam. Albo może sprawdzony cattering? No nie wiem.
Może znalazłaby się fajna sala z fajnym menu
Nie rozmyślam o tym za dużo, bo jeszcze na to nie czas mam jeszcze duuużo czasu pewnie z 20 nowych sal powstanie do tego czasu
a Tż co mówił o tej sali ?

----------------------

ja uciekam na uczelnie
no a potem widzę się z Tż mmmm ..za to jutro nie będę się z nim widziała i szlak mnie trafia
miłego dnia

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-01-14 o 11:18
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora