|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Doszła właśnie paczuszka z Inermis
Jak pakowałam te rzeczy z paczuszki do szafki to pomyślałam że już chyba mam wszystko to co chciałam. I naprawdę mam zapas na kilka tygodni. No może balsamu nie mam takiego zwykłego -nawilżającego..Ale mam pół butelki oliwki..To na 2 miesiące jeszcze powinno starczyć
Ale jaka szybka dostawa!Przyjechali o 12:00A w środę zamawiałam i wczoraj wysyłali. Dobrze że tak rano przyjechali (a nie jak gościu z Avonu wczoraj -po 17:00) bo muszę iść do sklepu po chleb i mleko..
Jeszcze tylko w tym miesiącu (od razu na luty też to liczę) dojdzie do mnie kurierem jutro torebka z etorebki!!! Piękna -Duża -śliwkowa Co mnie ostatnio znowu tak na te fiolety rąbnęło?
I już do marca nic nie kupuję Z tą torbą mam zamiar chodzić całą wiosnę..i jesień i zimę2010.
......................... ........
Mój mężuś się wczoraj wygadał że "w podziękowaniu za bobaska" kupi mi złoty pierścionek. Umówiliśmy się że sam pojedzie do jubilera i wybierze jakiś
Uwielbiam takie niespodzianki jak ktoś sam mi wybiera prezent-nawet biżuterię! Wtedy wg. mnie ma ona specjalną-sentymentalną wartość.Bo ktoś w to musiał włożyć serce. Tak też będzie teraz. nie mówię że nie lubię kupować z mężem (wspólnie) biżuterii..Bo razem też kupowaliśmy.Ale wtedy wygląda to tak samo jakbym ja sama sobie wyjeła pieniądze z naszego wspólnego konta i poszła coś kupić a on tylko robiłby za "ochronę"..A tak sam musi się przejechać po Grudziądzkich jubilerach (gdzie pracuje ...za późno kończy by u nas kupować) i przywiezie mi już wybrany pierścionek w pudełeczku 
Rozmiar mój zna..Kurcze..Czuję się jak dziecko na godzinę przed gwiazdką i rozdaniem prezentów