Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 11:37   #2158
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Ins myślę, że powoli, powoli TŻ dojdzie do pierścionka. Zmienił się. Dba o Ciebie. Zaczyna się interesować tematem wesela, przeliczać. Myśli o założeniu firmy. Ogarnia się chłopak i stopniowo dojdziecie do etapu kiedy będzie was stać na wesele. Bądź dobrej myśli. 3mam kciuki za was.
Mam taką nadzieję
Bo, że się zmienił i bardzo stara, to widzę i doceniam

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
a Tż co mówił o tej sali ?
Tzn. My tą salę widzieliśmy na kilku urywkowych zdjęciach, więc może mówienie o niej "fajna" to za dużo na raz ale wydaje się być elegancka, ale jednocześnie hmm - skromna? W każdym razie ja bardziej wychodzę z założenia, że skoro na samym Rynku Głównym można mieć salę na przeszło 50 osób za 2500zł, to da sie znaleźć wymarzoną, skromną salę za niewygórowaną cenę

Motylku, nie znam tych minerałów, ale drooogie strasznie z ogóle próbowałaś minerałów? EDM, EGM, Aromaleigh, Lumiere, Meow, etc. ?
I dlaczego niby tylko z naturalnego włosia jak dla mnie to naciąganie. Tak, pędzle EDM, Lumiere, CS, TBS - to wszystko syntetyki.
Większość pędzli to syntetyki, bo firmy nie chcą się narażać na bojkot ze strony obrońców praw zwierząt
Nie jestem pewn, ale chyba Inglot ma pędzle z naturalnego włosia, może też MAC?

Remedios, ano ale nie widać po nim tego aż tak. Tzn. teraz waży już 63kg, ale dużej różnicy naprawdę nie ma zresztą widziałaś mnie to sobie wyobraź, że ja z koszul TŻta (tych jego na 55kg ) mam sukienki luźne sukienki