Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 12:53   #3074
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
dziwne, entfernen to usuwać, Augen to oczy, więc wg producenta można je zmywać tym specyfikiem - pewnie to omyłka polskiego dystrubutora
Ano właśnie. Tylko nie rozumiem dlaczego nie umieją zrobić poprawnego opisu... I to ma być dystrybutor znanej i szanującej się marki

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
pakosta ja używam prawie cały czas maskar Maybelline, bo są tanie a dobre. Czasem się skuszę na MF, Astora albo L`Oreala, ale i tak w końcu wracam do Maybelline. Jakoś ich tusze najbardziej mi służą i jestem z nich zadowolona
Moim ideałem do tej pory jest jednak Lancome Hypnose, ale niestety - za drogi i szybko wysycha.
Mnie Maybelline podrażniały kiedyś, miałam i klasycznego i wygiętego EV. Jak wszedł na rynek Collosal skusiłam się na niego - podrażniać, nie podrażniał, ale się sypał. I tak źle i tak niedobrze

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Miesiąc mam i nie maluję codziennie, bo np. do pracy prawie nigdy.
No to faktycznie nie za dobrze to o nim świadczy. A ja się nad nim wczoraj mocno zastanawiałam, bo napatoczyła mi się drogeria Gler, której u mnie nie uświadczysz. No ale w końcu zamiast tuszu stanęło na lakierku Debby. Miałam go dziś wypróbować, ale może w sobotę, dziś mam lenia. Wstałam o 12 i nic mi się nie chce
A właśnie, są u Was kosmetyki Debby? Bo tam było niewiele, testerów brak, ale takie na przykład podwójne cienie kusząco wyglądały. Szukałam jakiejś strony Debby albo chociaż sklepu na necie, w którym ta seria byłaby dostępna, ale Nic nie ma

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Odejmuje od licznika 2 kosmetyki kolorówkowe Otrzymane wczoraj miniatury meteorytów okazały się podróbkami albo bardzo starymi, bo nic a nic nie pachną Idą do zwrotu - na szczeście sprzedająca nie robila problemu.

Kurcze ... A tak się ceszyłam, ze będe miala Pink Fresh w swojej kolekcji, Mythic miały iść na wymiane za połowę Imperiali
Uuuu, współczuję bardzo
Ale coś mi się wydaje, że skoro sprzedawca problemu nie robi, to doskonale wie, co sprzedaje

Cytat:
Do tego mój związek wisi na bardzo cieniutkim włosku ... Wczorajszy dzien był po prostu "genialny" .... w końcu 13
Może to chwilowy kryzys tylko?
Ja tam w 13-ego i insze przesądy nie wierzę. Co ma być to będzie - nieważne czy to 13-sty czy 15-sty i czy przebiegnie mi drogę czarny kot czy nie. Zresztą, mi codziennie przebiega

Cytat:
Isa: chyba w całej Polsce poczta zmienila godziny urzędowanai "moja" byla czynna od 7-20, a teraz od 7.30-19. Czesto robiłam wysylki we wtorki po fitnessie (poczta jest koło przystanku na kórym wysiadam) a byłam koło 19.30.....
Dobrze wiedzieć. Muszę w takim razie sprawdzić dzisiaj, jak moja poczta teraz pracuje. Jak do 19-ej, to pół biedy, i tak zwykle tam bywam wcześniej, no ale warto wiedzieć na zaś.

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Nie strasz Chcę go jak najszybciej wykończyć, bo mi w ogóle nie służy. Skleja, można nałożyć tylko cienką warstwę, a ja lubię mocne podkreślenie. O wiele lepsza jest ta wersja w ciemnoniebieskim opakowaniu.
A mi ciemnoniebieski tak obciążał rzęsy, że sterczały dziwnie prosto, zamiast się choćby lekko wywijać do góry. Nigdy więcej
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora