Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 13:18   #4240
czekoczeko
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)

Cytat:
Napisane przez Ewelka1982 Pokaż wiadomość
ha ha ale sie uśmiałam czytałyśmy z koleżanką i śmiałyśmy sie na cały sklep aż sie na nas ludzie dziwnie patrzyli
Czekoczeka mamy ślub w ten sam dzień

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Ps. Mój TŻ przyjeżdza dzisiaj wieczorkiem i jutro rana idziemy do księdza na pierwszą rozmowę i będziemy znali już godzinę ślubu a później mamy umówionych kilku kamerzystów i fotografów, najwyższy czas się na jakiegoś zdecydować
No to ciekawe czy jeszcze bedziemy slubowaly o tej samej godzinie ja o 16 ,a Wy o jakiej godzinie mysleliscie?
Powodzenie w wyborze kamerzysty i fotografa

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
OMG
Właśnie czytałam Twoja opowieść mojemu TŻ.. nieźle się uśmialiśmy
W takim razie na pewno będzie wszystko dobrze ... z tego co mi wiadomo śni sie na odwrót jak będzie więc ...
Ja nawet jak sie obudziłam , to sama sie smialam do siebie . Sen byl komiczny,ale uwierzcie mi- wtedy nie bylo mi do smiechu...najgorsze bylo to ,ze dla wszystkich w tym snie sytuacja byla zupelnie normalna, nic w tym dziwnego i tylko mowili,ze szukam dziury w calym,a ja sie czulam bezradna i zrozpaczona i ten tłum gosci i pustka na stołach.... koszmar!
Wiem, podobno sny interpretuje sie na odwrot, oby...
czekoczeko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując