2010-01-14, 13:18
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz.VII (& Żonki'09)
Cytat:
Napisane przez Ewelka1982
ha ha ale sie uśmiałam  czytałyśmy z koleżanką i śmiałyśmy sie na cały sklep aż sie na nas ludzie dziwnie patrzyli 
Czekoczeka mamy ślub w ten sam dzień  
---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------
Ps. Mój TŻ przyjeżdza dzisiaj wieczorkiem i jutro rana idziemy do księdza na pierwszą rozmowę i będziemy znali już godzinę ślubu  a później mamy umówionych kilku kamerzystów i fotografów, najwyższy czas się na jakiegoś zdecydować 
|
No to ciekawe czy jeszcze bedziemy slubowaly o tej samej godzinie ja o 16 ,a Wy o jakiej godzinie mysleliscie?
Powodzenie w wyborze kamerzysty i fotografa  
Cytat:
Napisane przez ona911
OMG
Właśnie czytałam Twoja opowieść mojemu TŻ.. nieźle się uśmialiśmy 
W takim razie na pewno będzie wszystko dobrze  ... z tego co mi wiadomo śni sie na odwrót jak będzie więc ... 
|
Ja nawet jak sie obudziłam , to sama sie smialam do siebie . Sen byl komiczny,ale uwierzcie mi- wtedy nie bylo mi do smiechu... najgorsze bylo to ,ze dla wszystkich w tym snie sytuacja byla zupelnie normalna, nic w tym dziwnego i tylko mowili,ze szukam dziury w calym,a ja sie czulam bezradna i zrozpaczona i ten tłum gosci i pustka na stołach.... koszmar! 
Wiem, podobno sny interpretuje sie na odwrot, oby...
|
|
|