Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIY czyli domowe przerobki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 12:26   #83
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: DIY czyli domowe przerobki

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Ale rowniutko, super
Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
W życiu bym nie powiedziała, że to DIY, tak równo...
Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość

wow, jak równiówtko, super!
Dzięki dziewczyny Troszkę się z nimi namęczyłam, bo układałam je po kawałku na planie trójkąta w ostępach 4 cm z każdej strony ale pod tym względem jestem straszną pedantką więc musiałam mieć idealne rozmieszczenie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Ten sweterek stal sie jednym z moich ulubionych (mimo, ze jest bardzo krotki). Ja za moj zaplacilam polowe ceny sklepowej (ostatecznie z roznych przyczyn ebayowych mam go za darmo ). Moja mama dostala pod choinke taki kardigan i jest nim zachwycona. Mojego rozmiaru oczywiscie nie bylo, a ze mialam koraliki (brakowalo kilku w sweterku i dokupilam), to zaczelam przyszywac. Przyszylam moze 30 i rzucialam robote w kat. Straaaasznie dlugo to trwa. Ja jestem zbyt niecierpliwa na takie robotki. Ty masz "przyzelazkowane" dzety i super to wyglada, a na pewno poszlo szybciej (i jak rowno!). Musze rozwazyc takie rozwiazanie .

Widzialam bezowe. Oj... tez mnie kusi ta wersja. Jezeli znajde w odpowiedniej cenie, pewnie zakupie. Te sweterki niby takie nic, a maja imo duzy urok.
A widzisz, to zmienia troszkę postać rzeczy, bo nie wiem, czy mimo wszystko dałabym za niego aż tyle (były jeszcze podobne z kuleczkami w Zarze, nawet ostatnio przymierzałam je przecenione na 79 zł z 159 zł ale one miały fason tego mojego, tylko były strasznie krótkie.. więc akurat ta szerokość nadająca fason oversized dłuższym swetrom-tunikom nie wyglądała w tym wypadku zbyt korzystnie )

Ale fakt, są naprawdę urocze Akurat szycie to nie moja bajka więc podziwiam, ja osobiście szybko bym zrezygnowała
Fakt z termo jest łatwiej i na szczęście (odpukać!) dobrze się trzymają więc na przyszłość też będę szukać tylko takich

Ja tak jak napisałam chciałabym też zrobić sobie jasną wersję (tym razem krótszą właśnie ), tylko może zamiast złotych kuleczek z perełkami Szkoda tylko, że tak trudno znaleźć mi odpowiedni sweterek do przeróbki..

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora