Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja kolekcja perfum - część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 14:36   #183
trihomonas
Zadomowienie

Dot.: Moja kolekcja perfum - część V

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Uroczo. Pierwsze dwie fotki imponujące - niezły zbiorek konkretnych firm. Sporo moich klimatów. Bardzo ładna kolekcja.
Dziekuje Uwielbiam Dior i Chanel

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
B

Obśliniłam się na widok takiej mnogości trucizn Coco też bym chętnie podbierała... Kolekcja po prostu klasa
Dziekuje Ja chce poznac zapachy z Twojej kolekcji ale mam u siebie tylko Douglasa,Sephore i Ici Paris Xl a tam raczej malo niszowych zapachow

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
trihomonas piękna kolekcja. Addict, Dolce Vita, Miss Dior Cherie, Premierowa 5, Chance, Mademoiselle, Organza Indecence, Innocent, Funny, I love love, Flowerbomb, Armani Mania, Zen, Cristobal - wiele mamy wspólnego.
Pozazdrościć kolekcji Poisonów.
Dziekuje

Cytat:
Napisane przez KasiaxQ Pokaż wiadomość
Trihomonas, pięknie i szykownie u Ciebie I jaki obfity Dział 'Dior' Bardzo mi się podoba tyle Poisonów obok siebie W ogóle wszystko mi się podoba. Jest ciepło i kobieco. Chyba lubisz jaśmin..?
Dziekuje
No te trucizny tez robia na mnie ciagle wrazenie-sam widok a co dopiero jak sie ich uzyje Szkoda,ze nie podoba mi sie Midnight i Hyptnotic to po prostu oczu bym od tych flaszeczek nie oderwala
Nigdy nie potrafilam rozpoznawac nut w perfumach-no moze pomarancze hehe ale zauwazylam,ze w wielu moich skarbach wystepuje jasmin i dlatego doszlam do wniosku,ze to wlasnie moj ulubiony skladnik perfum

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
Przepiękna kolekcja!
Łączy nas tylko Princess Very Wang, mam w domu Dune jeszcze - ale to mojej mamy i niedługo będzie nas łączyć ciemny Addict, bo właśnie leci do mnie ze wspólnych zakupów
Zazdroszczę przeokrutnie Dolce Vity, J'adore, Live Luxe J.Lo.
Dziekuje
J'adore to moje 1wsze wysokopolkowe perfumy i od nich sie wszystko zaczelo

Cytat:
Napisane przez Korzenna Pokaż wiadomość
trihomonas
Piekna kolekcja, a ile trucizn i osobny dzial dla chanel...
Na ostatnim zdjeciu juz nie rozpoznaje flakonow. Milo popatrzec na stara, dobra Organze. Moje pierwsze perfumy, takze mam do nich sentyment, ale uzywac bym juz nie mogla...
Dziekuje Klasyczna Organze uwielbiam i nie potrafie jej dalej uzywac w obawie,ze mi sie skonczy Musze koniecznie kupic owa i wieksza flaszke
Na ostatnim zdj. z tych mniej popularnych perfum to Jardins De Bagatelle w tym zlotym dziurkowanym opakowaniu,ten lezacy flakonik to Boucheron Pour Femme

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Trihomonas, cudna kolekcja .
Piękny zbiór Diora i Chanel .... rozmarzyłam się .
Dziekuje To sa wielodzietne rodzinki

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
Pięna kolekcja Zazdroszczę wielu flaszek: Tendre Poison, Eau PRemiere (mam tylko odlewkę), Dolce vity, Addicta (też mam tylko odlewkę), Allure, Chloe, Flowerbomb (również tylko odlewkę posiadam). Oprócz tego łączy nas Princess
Dziekuje bardzo Chloe to moja nowa ''milosc''

Od siebie dodam,ze moja kolekcja jest prawie ''absolutnie'' moja .Uwielbiam perfumy i chce zaznaczyc,ze nie tylko je kolekcjonuje ale przedewszytkim uzywam Jedynie 3 flakonikow musialabym sie pozbyc- Dior Addict 2-zuzylam do polowy i dusi mnie... Clinique Happy -nie wiem po co kupilam ten zapach,owszem podoba mi sie ale nie robi zadnego wrazenia... Dusi mnie tez fioletowe jablko,choc nie az tak jak Dior Addict 2. No i nie kupie tez juz Versace pour Femme bo to drugie J'adore-jakos wole J'adore
trihomonas jest offline Zgłoś do moderatora