Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Etorebka- część V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 15:26   #125
PaulinaPPP
Zadomowienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Szalejecie dziewczyny z tymi postami Ale miło się was czyta - niestety, nie mam za wiele czasu na pisanie tutaj

Co do Emilki, to stanowczo nie polecam jej na uczelnię. Kupiłam ją z zamiarem noszenia właśnie do szkoły, no i nie bardzo się sprawdza. Jest za mała, niewiele rzeczy się mieści. Zaczęłam teraz marzyć o Cesi, jako typowej studenckiej torbie Nie jest nawet taka droga, może te 70 zł. uzbieram. Żałuję trochę zakupu Emilki, chociaż jest śliczna.
Co do Emilki to zgadzam się oczywiście. Mi ta cesi też trochę spędza sen z powiek Widziałam ją na żywo jej właścicielka mówiła że ta torebka jest na maksa wygodna ma świetnej jakości eko skórkę ,naprawdę zdjęcia moim zdaniem nie oddają jej uroku Tylko musisz wiedzieć że nie jest też jakaś tam ogromna... ale napewno wygodniejsza na uczelnię niż Emilka Ja Emilki zakupu nie żałuję ale na uczelni się nie sprawdzi

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
Jak to jest z tymi nowymi kolekcjami - wrzucaja nowa, stara calkowicie zdejmuje/przeceniaja czy wciaz jest na stronie?
Kiedy wrzucą nową kolekcję to stara dalej jest na stronie z czasem zazwyczaj część przeceniają ,zależy chyba jak co im schodzi, ale starą całkowicie na pewno nie zdejmą
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora