Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-04-15, 20:55   #7
cyn@monk@
Zadomowienie

Dot.: Wyjazd mojego misia na baardzo dlugo.

ojej znam ten ból kiedy TŻ wyjeżdża na jakiś czas do pracy za granice, bo mojemu Ukochanemu też się to zdarza. Pierwszy jego wyjazd był bardzo niespodziewany. O tym, że ma jechać dowiedział się na 4 dni przed samym wyjazdem. Ja oczywiście płakałam potwornie i nie tylko jak sie o tym dowiedziałam, ale przez cały jego pobyt za granicą. Poza tym my mieliśmy bardzo mały kontakt ze sobą podczas jego pobytu. Dzwonił do mnie z budki 2 razy w tygodniu i po 10 minut rozmawialiśmy.Ja mu pisałam po kilkanaście smsów dziennie pisząc co robie i co się u mnie dzieje. Ten wyjazd był dla mnie tragedią, tym bardziej że wcześniej spędzaliśmy ze sobą prawie każdy dzień i bardzo sie przyzwyczaiłam do niego,a jak wyjechał to poczułam straszny jego brak. Teraz juz jestem przyzwyczajona i ta rozłąka szybko mi mija, ale jak mówie pierwszy wyjazd dłużył mi się okropnie i jak TŻ do mnie dzownił to ja zamiast z nim rozmawiać to płakałam do słuchawki już nam sam dźwięk jego głosu TŻ był wzruszony;-) Za to jak super było po powrocie! Taka rozłąka uświadamia mi jak bardzo się kochamy i jak bardzo jesteśmy sobie potrzebni
cyn@monk@ jest offline Zgłoś do moderatora