2010-01-14, 16:08
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
Napisane przez Miskaa78
Aniu dopiero wstałam piję kaffkę ogarne się i włączam laptopa z tamilee..może nie będzie tak źle 
|
widze , ze wybralysmy na poczatek ten sam zestaw cwiczen wczoraj pierwszy dzien byl i dzisiaj juz czuje miesnie , ale da sie przezyc
Cytat:
Napisane przez horo
|
Horo duzo zdrowka dla malej 
co do iersi juz nie raz pisalam Ci , ze sa piekne i lepiej pasuja do twojej figury niz te poprzednie nie mowiac juz o tym , ze pozbylas sie autostrady , a to chyba byl najwiekszy powod drugiej operacji 
Cytat:
Napisane przez pysia222
Hej dziewczyny  ja miedzy 1 a 2 praca jestem .
Wlasnie wpadlam do domu zeby prysznic wziac (w klube jakos narazie jeszcze nie chce brac)i pedze na zajecia do szkoly  .
Ale ja nie o tym do WSZYSTKICH DZIEWCZYN KTORE CWICZA mam nadzieje , ze po normalnym treningu robicie cwiczenia rozciagajace  wczesniej na to nie wpadlam bo to powinno byc oczywiste , ale ......nie zawsze jest a i to w pewnym stopniu zapobiega zakwasom 
|
ja cwicze narazie z Tamilee i niby sa tam jakies cwiczenia rozciagajace , ale nie wiem czy w odpowiedniej dawce 
a tak wogole to mam pytanko , czy lepiej cwiczyc codziennie czy np. 3 razy w tyg.
pewnie glupie te pytanie hehe , ale przyznam szczerze , ze jedyny spoert jaki uprawiam to plywanie wiec nie znam sie kompletnie ...
Cytat:
Napisane przez TiNi87
|
hehe avek jest boski 
Cytat:
Napisane przez evitanna
Dziewczynki drogie. Kolejna dołująca informacja mnie dosięgła. Otóż, rozpoczęłam kilka dni temu kurację doustnym lekiem - pochodną witaminy A, która jest ostatnią instancją w leczeniu uporczywych syfów. Lek w trakcie brania, a nawet kilka m-cy po czyni skórę bardzo wrażliwą, uszkodzenia czy cięcia skóry w okresie jego przyjmowania mogą powodować powstawanie trwałych, poważnych blizn, stąd w tym czasie nie jest zalecane wykonywanie zabiegów. Liczyłam na to, że zakończę jego przyjmowanie w tym roku wczesną jesienią. Wczoraj rozmawiałam z kuzynką aptekarką i niestety, dowiedziałam się, że kuracja ma tym wiekszą szansę na skuteczność i trwały efekt (brak nawrotów) im dłużej trwa. Minimum to jest rok, a optymalnie jest przyjmować lek półtora roku. do tego trzeba dodać karencję po zakńczeniu jego przyjmowania, powiedzmy 2 m-ce. Wyszłoby na to, ze mogłabym zrobić operację dopiero najwcześniej pod koneic sierpnia 2011 r.
Załamka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
|
wspolczuje bardzo sama jeszcze sie nie umowialam na konsultacje , ale spodziewam sie jak musisz sie czuc skoro tyle na nia czekalas ....
moze za rada Listopadowej poszukaj innego lekarza ?
Listopadowa dzieki za mile przyjecie postaram sie udzielac duzoo wiecej , ale tyle piszecie , ze zanim ja to nadrabiam to juz nie pamietam co chcialam napisac hehe
|
|
|