Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyny wrócicie kiedyś do Polski? Ja w PL jestem i nie moge sie odnalezc..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 15:28   #281
santos
Zakorzenienie

GG do santos
Dot.: Dziewczyny wrócicie kiedyś do Polski? Ja w PL jestem i nie moge sie odnalezc..

Cytat:
Napisane przez kasica123 Pokaż wiadomość
.I nie ma o czym jak dla mnie rozmawiac,bo polacy są smętni,wiecznie zmęczeni, nie mają pieniędzy i w ogóle zawsze spotyka ich wszystko co najgorsze-byle tylko miec pretekst do narzekania,taka jest smutna prawda.
Czy widziałas żeby w Pl sąsiedzi byli wobec siebie serdeczni i chętni do pomocy? bo ja nie,chyba że Ty masz takie szczęście.Kończąc mój wywód; polacy są wiecznie niezadowoleni i tyle.
W kontekscie pogrubionego ( i calej reszty) musze tez ze smutkiem przyznac, ze Polacy sa prze-ogromnie zawistni i nie lubia ludzi, ktorym sie powodzi. Jesli masz kase, to napewno kogod okradles, miales farta i ci placa za duzo w robocie (bo na tyle to napewno nie zaslugujesz) albo pijawkujesz na kims. Ewentualnie jeszcze ludzi po 35-40 roku zycia sie akceptuje, bo oni iles juz lat haruja to mogli sie ewentualnie dorobic tego M2 i jakiejs wiekszej pensji. Ludzie bardzo ci zagladaja do portfela Jesli nosisz np polo Ralpha Laurenta to natychmiast jest, ze albo fake (i tu szydzenie) albo, jak sie okaze, ze nie, ze sobie kupilas normalnie to litania, ze szkoda kasy, glupota. Nie kumaja, ze kogos moze byc STAC i nie tylko nie kumaja, nie moga tego zniesc. Nieprzyjemnie sie robi.....

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując