2010-01-14, 18:53
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Napisane przez mtynai
mi się podoba, ale mogłaby się kończyć za kolanem, albo lekko przed  byłaby taka.. fajniejsza 
ale ogólnie na plus.
ja mam poloneza jutro.
w ogóle, cała szkoła nie ma lekcji, tylko oczywiście maturzyści tak.
mamy dzień patrona szkoły i wszyscy oprócz maturalnych mają jakiś apel w auli na 9:00 i śmigają do domu 
cóż.
|
zgadzam się z Martyną . sukienka sama w sobie ładna, ale nie mój gust no i wydaje mi się że krótsza byłaby ładniejsza 
u nas też tak było;/ maturzysci mieli normalnie lekcje a pozostali siedzieli na holu na apelu ;]
Cytat:
Napisane przez mtynai
haha.
mi odbija już, słucham disco polo od jakiejś godziny, szukam jakiejś piosenki do skeczu..
i normalnie muzyka disco polo lasuje mózg. uważajcie.
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=EsmzsBneUuQ
 leżeeeeeee
mój Tż robił coś takiego na 100dn, ale ich było tylko czterech i mieli inne kostiumy.
a ci miotą 
kostiumy dobre.
|
dobreeee
Cytat:
Napisane przez mtynai
http://www.youtube.com/watch?v=MXHWyrkoRUY
a zobaczcie to 
ale od 2,5 minuty dopiero sie zaczyna coś ciekawszego
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------
tzn. motyw z ambulansem 
|
świetne
Cytat:
Napisane przez Sunrisek
Ja chciałam się tylko krótko usprawiedliwić za nieobecności na wątku, albo takie szczątkowe obecności, ale ta głupia olimpiada...
Od jutra wszystko nadrabiam ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jutro o 11 możecie trzymać kciuki.
Trimajcje sje, dzjewoczki! ;* 
|
będziemy trzymac 
Cytat:
Napisane przez parodia
Już widzę siebie o 3-4, jakbym butów nie zmieniła... a na boso można?

Mam dzisiaj wolne, tzn nie muszę się nic uczyć i sobie zrobiłam matmę R z 2008 - 96%  bo w jednym nie doczytałam i jeszcze z wykładniczą pokręciłam. Aż mam wenę do nauki i zaraz biorę się za fizykę z tego samego roku 
|
a niewiem muszę sobie poczytac z ciekawości o tych zabobonach 
łoo ogromne brawa Żbiku !!
|
|
|