Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Opinie na temat salonow slubnych w krakowie i nietylko/adresy!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-14, 21:23   #7
justys
Raczkowanie

Dot.: Opinie na temat salonow slubnych w krakowie i nietylko/adresy!!!

Cytat:
Napisane przez Dorotheaa Pokaż wiadomość
A umawiałaś się wcześniej na wizytę, czy po prostu sobie przyszłaś? Dziękuję za opinie. Będę starała się to zrobić w zwykły dzień, a nie w sobotę.

A jeszcze jedno... sama wybierałas suknie, które chciałas zmierzyć, czy ekspedientki Ci coś dobierały?
Tak umawiałam się, ale nie wszędzie bo w niektórych salonach tego nie praktykują. Z sukniami to było tak, że patrzyłam wcześniej na różne kolekcje w internecie i spisałam to co mi się najbardziej podobało. Na miejscu w salonach okazywało się jednak, że połowy tego co chciałam zmierzyć nie mają, więc wertowałam wieszaki i wybierałam modele, spośród tych, które były w sklepie. Generalnie zawsze padało zdanie: "To proszę sobie pooglądać i wybrać, a ja wrócę za 5 minut i powie pani co chce zmierzyć". Raz mi się zdarzyło, że pani w salonie madonny w rynku (przesympatyczna osoba) wybrała mi suknię, którą jej zdaniem powinnam zmierzyć. Ostatecznie wybrałam inny model, ale jej typ też mi się bardzo podobał. Życzę powodzenia i trafnych wyborów
justys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując