2010-01-15, 10:27
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez aa2
hej
ktos tu wczoraj wspomniał o serialu Majka czy możecie w skrócie powiedzieć mi o czym jest ten serial?
|
ja tak dokładnie go nie ogladam, ale jest młoda dziewczyna któa studiuje bodajże fotografię i wygrywa stypendium we wenecji (chyba) Niestety musi na swój koszt tam dojechać i zapłącić za kwaterę na co musi zarobić. W pierwszym odcinku wybiera się na cytologię - którą ma robioną poraz pierwszy w życiu i lekarka z położną mylą pacjentki i biednej Mai zamiast zrobić cytologię wprowadzają męskie nasienie.
Tak się przez przypadek zdarza, że to nasienie, to od miłego Pana właściele agencji projektowej, który w ten sposób z żoną stara się o dziecko (wynajmują matkę zastepczą,m która ma im urodzic dziecko) Los oczywiście krzyżuje drogi Mai i Pana architekta (ten prawie ją rozjeżdza na ulicy i niszczy jej aparat fotograficzny daje jej numer telefonu żeby odkupic jej sprzęt. jak się Maja już tam zjawia to dostaje pracę w agencji jako fotograf.
To tak tytułem wstępu, oczywiście jak w świecie biznesu intrygi, zmowy itp...
Ps we wczorajszym odcinku Maja zemdlała i zrobiło się jej słabo co sugeruje że zaciążyła - ona oczywiście o niczym jeszcze nie wie, a w klinice zniszczyli dokumentację.
---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------
Cytat:
Napisane przez motylek85
jeju to byłoby mega szczęście ale jeszcze raczej za wcześnie żeby coś czuć... a ta kolka to tak raczej na wysokości pępka po prawej stronie...
|
no z tą ciasnoscią to ja tak miałam, problem był z wejściem, że tak powiem a wszystko w środku takie jakby nabrzmiałe "gorące".
|
|