2010-01-15, 11:39
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cytat:
Napisane przez karolinusienka
no nie...tak mis ie napisalo  przyjedzie oczywiscie na blogoslawienstwo  wiec zrobie mu niespodzianke w domu  ale pod oltarzem bedzie lepszy widok 
|
No tak masz rację. W kościele wygląda to tak dostojnie
Dziewczyny a mam do Was pytanie. Jak to jest dokłądnie z bukietem?? Wiem, że bukiet dla PM przywozi Pan Młody. A czy butonierkę Pan Młody także przywozi czy ona powinna już być u Panny Młodej przed przyjazdem Młodego??
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------
Cytat:
Napisane przez slimaczek19
Nie bierz TŻa!!!
To mu zepsuje cały efekt! A co będzie jak zobaczy Cię w wielu sukniach, a Ty wybierzesz nie tą, a której mu się najbardziej podobałaś???
Ja też chciałam brać TŻa do salonów, ale wyszło że nie był ze mną bo pracował i teraz się ciesze z tego  będzie miał większą niespodziankę, chociaż buty i kurtkę widział - tyle mu wolno 
|
Może i masz rację, bo często mamy tak, że przy zakupach coś spodoba się TŻtowi a mnie nie i potem jak tego nie biorę co jemu się spodobało to jest mu przykro. No ale zakup sukni ślubnej jest o tyle wazny, że musimy dojść do jakiegoś kompromisu i porozumienia
|
|
|