2010-01-15, 12:45
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Depilacja laserem. Depilacja laserowa. Ceny, problemy, opinie, gabinety
Cytat:
Napisane przez engracado
Hej, no ja tam wlasnie bylam i pani sie pyta czy chcesz wszystko do 0, czy moze cos zostawic, bo sa klientki podobno ktore zostawiaja sobie z przodu troche...  ale mi zrobila wszysciutko, a oprocz tego po 2-3tyg jest darmowa wizyta, pani robi znowu wszystko, to jest jakby w ramach dokonczenia pierwszej wizyty, niszczy to, czego jeszcze nie usunieto za pierwszym razem - ja mam ta wizyte w poniedzialek :P
no i faktycznie wszystkie ceny jakie maja podane na stronie - pokrywaja sie z rzeczywistoscia, a oprocz tego, jak masz ponizej pepka pare wloskow to pani je robi gratis (mi zrobila :P) takze jak dla mnie - bomba!  pozdrawiam
|
Dzięki wielkie za szybko odpowiedź. Mam zamiar zapisać się na zabieg jakoś w 2 tyg lutego ponieważ teraz mam sesję, a chcę to zrobić na spokojnie. Nie obawiam się bólu tylko tego, że mam za jasne wloski to znaczy są one na pewno brązowe , średnio brązowe, ale nie takie czarne czarne. Do tego są cieńkie. Nie mam problemu z nadmiernym owłosieniem robię to dla wygody ponieważ codziennie rano wstaje i cała się golę ;/ mam fioła na tym punkcie.
|
|
|