2010-01-15, 17:11
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w związku z niepełnosprawnym i dobrze mi z tym! Jest nas więcej?
Cytat:
Napisane przez amonek2
ja nie bylam w zwiazku z niepelnosprawnym, ale przyznam szczerze ze nie raz mam wrazenie ze ci ludzie to sa bardziej pelnosprawni niz nie jeden zdorwy mezczyzna.. gratuluje i zycze wszystkego dobrego dla Was 
|
Dziękuję I masz rację, czasem niepełnosprawny może być bardziej "normalny" niż ci wszyscy "normalni"
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Moj byly TŻ byl chory na porazenie mozgowe i mial znaczny stopien niepelnosprawnosci i problemy z chodzeniem  Teraz dopiero zaczynam rozumiec ile on mnie nauczyl, dzieki niemu nauczyla sie kochac i szanowac innych ludzi 
|
Podobnie teraz robi mój TŻ, zresztą sama wiesz jaka jest moja historia z TŻ-tem 
Cytat:
Napisane przez Oliath
Czesc Teresko  ja jestem osoba o podobnym, wnioskuje ostroznie, stopniu niepelnosprawnosci, co twoj TZ  i jestem szczesliwa zona zupelnie zdrowego meza :P wiec poniekad moze pasuje do watku 
|
A pewnie, że pasujesz do wątku Zastanawiam się tylko nad jednym, czy porażenie mózgowe jest dziedziczne? Chciałabym kiedyś dzidziusia i nie wyobrażam sobie lepszego ojca niż mój TŻ ale taka mała obawa jest, czy nie będzie to przekazane dziecku
|