2010-01-15, 18:48
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Napisane przez Antii89
 No kiedyś były, a teraz modne są takie krótkie i dobrze, bo moim zdaniem są bardziej dziewczęce.
Ale mimo wszystko w tamtym roku na studniówce pojawiło się parę dziewczyn w takich balowych na kole, wcale ładnie nie wyglądały. Jedna miała nawet sukienkę ślubną, ale taką dopasowaną. Koszmar. 
|
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa
Studniówka 2004 rok - na sali ani jednej laski w krótkiej kiecce. Wygodne to nie było. Ale raz, że nie jak myliłam kroki w tańcu to nie było widać  dwa, że kiedy zakładać taką kiecę jak nie na studniówkę? Wszak dla większości to jedyny bal w życiu. Moja młoda ma studniówkę jutro. Kiecka za kolano. I piękne buty do tego (ja wybierałam  )
|
Ja na swojej miałam długą sukienkę ale taką zwykłą, nie na kole (wrzucę fotkę na maila). Byłam jedyna na sali w beżowej kiecy bo królowały jednak ciemne kolory; no i jedna koleżanka miała biało zieloną... coś takiego jak ślubna, na kole, z takimi delikatniutkimi jasnozielonymi kwiatkami- szczerze, ja bym na studniówkę nie założyła takiej, ale ona wyglądała PIĘKNIE 
Ja kroków nie myliłam bo poszłam z "zawodowym" tancerzem, który 3 tyg przed studniówką, codziennie przychodził uczyć mnie tańczyć więc był czad 
Cytat:
Napisane przez *Insane
A mnie na studniówce nie było!
I nie żałuję 
|
Łe weeeeź... taka fajna impreza
Cytat:
Napisane przez Antii89
Ja na swojej nie byłam, a potem z TŻtem poszłam. 
|
Ja z (ex)TŻem nie poszłam na jego studniówkę mimo, że mnie zapraszał... Potem wstydziłam się go zaprosić na swoją i w końcu poszłam z kolesiem młodszym o 2 lata, wyższym ode mnie o głowę, umiejącym tańczyć, aleeeee.... posprzeczaliśmy się trochę, bo mnie kumpel do tańca poprosił, mój partner wielce obrazony (mimo, że tanczył z jakąś swoją koleżanką a mnie zostawił), no i generalnie tańczyłam więcej z innymi niż z nim, ale było REWELACYJNIE 
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------
Cytat:
Napisane przez carmelova
|
Eeee....
|
|