Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - My wyzwolone kobiety
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-15, 20:04   #984
Oolcia86
Rozeznanie

GG do Oolcia86
Dot.: My wyzwolone kobiety

hej

bylismy dzis odwiedzic moja mame dlatego nie pisalam.jutro tez nie bede bo na 12 idziemy do kosciola na slub znajomej a po południu na urodziny kuzynki, no a w niedziele wyjazd,wracam dopiero we wtorek wiec wtedy cos klikne. musimy odpoczac od tej zageszczajacej sie atmosfery w domu bo zwariujemy, tescie przechodza sami siebie!

z mezem różnie bywa,jak go zawieje to jets mily zawieje w druga strone to sie zremy.mysle ze jak bedziemy kilka dni sami to bedzie inaczej.
moja mama mowi ze powinnismy za wszelka cene wyprowadzic sie od tesciów bo bedzie tak caly czas,ale nie stac nas na kupno mieszkania a z wynajciem tez nie bedzie łatwo tym bardziej dopiero co wyremontowalismy nasz pokoj wiec musimy narazie sie przemeczyc,tylko ciekawe ile to potrwa. narazie nie mamy co marzyc bo ja trace prace z momentem porodu a wiec i pieniadze a z jednej wyplaty nie utrzymamy naszej trojki i mieszkania no nic pozyjemy zobaczymy,trzeba bedzie dojsc do jakiegos porozumienia bo im tescie starsi tym jets coraz gorzej.

ale sie wygadalam heh. no nic to zycze Wam mielgo weekendu i odezwe sie we wtorek.

buziaki laseczki
Oolcia86 jest offline Zgłoś do moderatora