Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-15, 20:17   #4647
Taszanta
Zakorzenienie

Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VIII

Cytat:
Napisane przez Guarana Pokaż wiadomość
Kiedyś miałam taką sytuację z zestawem Fatale.... Zaginął bez wieści, w końcu po wielu mailach do Tru wysłali mi nowy zestaw. I ten zaginiony jakimś cudem się odnalazł i oba przyszły jednocześnie. Nikt mi nie napisał, że mam nie odbierać jakijś przsyłki a że zamawiałam dużo z Tru to odebrałam obie paczki nie wiedząc co jest w srodku każdej z nich.
Miałam więc dwa zestawy chociaż ten drugi za bardzo potrzebny mi nie był....no ale odebrałam z niewiedzy.
Po kilku dniach przyszła listonoszka z zestawem papierów reklamacyjnych od Tru i musiałam podpisać, że odebrałam tą zaginioną paczkę. Potem dostałam maila od Tru, że mam zapłacić za ten drugi zestaw..... no ale były tanie więc nie byłam nawet zła za to zamieszanie
.

No właśnie dziś rano wysłali drugi raz paczkę a przed chwilą byłam na poczcie i się okazało, że cudownie odnalazła się ta pierwsza Napisałam do nich, może jeszcze uda im się to jakoś cofnąć?

I wreszcie dostałam moje bagno Borghese, kto tu napisał że pachnie jak bagno miał rację w 100 % i do tego ma konsystencję i kolor jak najprawdziwsze bagno
No ale nie odstrasza mnie to, chyba lubię takie naturalne zapachy, już mi zaczął teraz żel Palmolive, który wcześniej używałam, dziwnie pachnąć

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora