Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-15, 20:02   #2610
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
krzyczcie.... zakneblujcie.... przykujcie..... przywiążcie.... biczujcie....cokolwiek!!! !!!!!!!!!!!!!

mama zrobiła racuchy i zjadłam już dwa...

nie mogę wiecęj!!!! bijcie mnie bijcie błagam!!!!!!!!!!!!!!!

Oooo smaka narobiłaś będę jutro smażyć!!!

Nie będę bić- jedz jedz JEDZ (wiem, jestem chamem)

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Grapefrutka ja umiem francuski Tz twierdzi ze nieżle
Łoj szaloooona....

Tak żeby w temacie było- sąsiad nade mną w końcu jakąś laskę dorwał ale dźwięki do mnie dobiegają... aż żal się robi
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Piękne i super mega wygodne idealnie leżą a zrezygnowałam ze zniżki, bo rezygnuję z pracy i czułabym się nie fair biorąc je ze zniżką 77% na kilka/kilkanaście dni przed odejściem może to ze mną coś jest nie tak, ale no ja nie potrafię takich rzeczy robić choć nie zawsze mi to na dobre wychodziło
Bardzo ładne buty. Z jednej strony nie dziwię Ci się, że nie chciałaś tak wziąć, też pewnie głupio bym się z tym czuła, ale z drugiej strony... zapracowałaś sobie.

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ja chcę dalej na kiecki ślubne, chcę przymierzać i wybrać tę jedyną, by się nią podniecać dlaczego ja mam tę immuno
Żeby Twe podniecenie ostudzić, bo to tak niezdrowo cały czas się podniecać