Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaczynamy nowe życie ;) -.... kg mniej.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-15, 21:34   #10
ania166
Przyczajenie

GG do ania166
Dot.: Zaczynamy nowe życie ;) -.... kg mniej.

Mam już wyniki.
Wszystko w normie...
Hm.. Jak jem?
Rano około 7.30 jem śniadanie tzn. jakieś odtłuszczone parówki(berlinki) i 2 kromki chleba. W szkole od 9.40 do 15 piję 0.5 litra wody. Wracam do domu jem hm. obiad? Tylko drugie danie, zupę sporadycznie. Zazwyczaj na drugie danie jest kotlet schabowy, ziemniaki(bardzo mało jem) i jakaś surówka. Podwieczorek... hmm. W ciągu dnia staram się zjeść przynajmniej 2 owoce, więc pewnie jem je tak w czasie podwieczorka.
A kolacja to różnie. Czasami zjem, czasami już mi się nie chce. I tak jakoś zleci.
Dziś na przykład rano zjadłam ok.5 korniszonów i poszłam do szkoły - tam wypiłam wodę. Jak wróciłam do domu zjadłam pierś z kurczaka na parze z ziołami i musztardą. Na taki jakby podwieczorek zjadłam korniszony ;D, a kolacji już nie jem bo mi się nie chce. W ciągu dnia dużo piję.
Jak mam chcicę na słodycze to zjem grześka albo jakąś paczkę chipsów, ale to tak jakoś nie często. Grześka to tak raz na tydzień a chipsy to już w ogóle raz na miesiąc. Staram się to ograniczać. Herbatę słodzę, bo czasami piję zieloną, a takie to cholernie gorzkie, że bleee.
A jeśli piję zwykłą to nie słodzę. Choć najczęściej piję wodę

Zacząć ćwiczyć!
*40 brzuszków
*rozciąganie ciała
*skłony
*rowerek - ok. 30 min.

Ciekawe ile wytrwam?
ania166 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując