Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 21:53   #4738
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII

Cytat:
Napisane przez atoja Pokaż wiadomość
Za druga zazyczyłam sobie konkretnie też pierścionek. Za Martyne dostałam łańcuszek z wisiorkiem. Taka u nas tradycja na narodziny. A potem oddam córkom na 18-tke, jak i ja dostałam od mamy.
Ale fajnie, chyba też taką tradycję wprowadzę U nas to generalnie piękne bukiety kobiety dostają za urodzenie dziecka... i tyle jak chodzi o prezenty no chyba że Pan ma życzenie obdarować czymś więcej

Cytat:
Napisane przez kamilawu Pokaż wiadomość
Violl,
Usiądź sobie wygodnie i pogadaj z nami. Zaraz się zrelaksujesz

Fajny zwyczaj z tą biżuterią A jeśli ma się synów, to co, nie trzeba oddawać?
No usiadam na chwilę, mam herbatę z miodem na wyluzowanie... Jutro pobudka o 7 od 9 zajecia a jeszcze trzeba rodzinie zakupy zrobić rano.

Jak się ma synów to może się oddaje synowym?

Cytat:
Napisane przez pranie Pokaż wiadomość
Jeszcze dodam w temacie pierscionka - ja dostalam na gwiazdke piekny przedwojenny, zloty z diamencikami i rubinem. Nie zaden zareczynowy, nie dla nas te klimaty, tak po prostu. Jest piekny! oryginalny i podoba mi sie, ze jakis inny zakochany pan dal go kiedys innej zakochanej pani wkleje Wam moze przy okazji
Z tego co opisujesz to pewnie nie w moim guście, ale na pewno chciałabym mieć (po prostu mieć) taki przesycony romatyzmem... taki z przeszłością.

[zabrzmi strasznie jak powiem, że powiedziałam babci, że sobie życzę dostać po niej w spadku taką staroświecką spinkę którą ona nosi...? ]

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora