Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-15, 22:13   #3139
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
aha, pojawiła się też nowa seria - cytrynowa bardzo fajny, soczysty, kwaskowaty zapach, moim zdaniem idealny na letnie poranki szczególnie żel
Hmm, brzmi kusząco, ale będzie mnie stać pewnei dopieor w okolicach urodzin
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Lizzie napisała mi, że Was wszystkie pozdrawia i zazdrości śniegu Znalazła już mieszkanie, ale internet ma na uczelni, a w domu będzie miała dopiero za tydzień, więc na razie nie ma jak tu pisać. Ale obiecała, że napisze, jak już będzie mogła
prześlij pozdrowienia
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Byłoby super! Niestety, prawdopodobnie nie będzie mnie wtedy w Krakowie.
Ooo, ale moż eja będę, sesję mam w 1wszym tygodniu lutego i potem mam nadzieję będę wolna
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Właściwie to w paletce 3pudrówej z Dandelionem i Dallasem. Dallas jest super; a teraz czekam na Coralistę , bo trafiłam go okazyjnie na Allegro. Chodzi z amną odkąd się pojawił w Sephorze
tak myslałam a ja dalej nie mam brązerka, na włoskiej stronie pojawiły się już tegoroczne wersje brązerów Deborah, gdyby tylko był identyczny kolorek jak 2 maxiterra której nie dane mi było posiadać
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
o rany! musi być bombowa chyba już wiem co sobie kupię jako pierwszą ozdobę do łazienki
tak trzymaj

Kurczę, jak fajnie jest z TŻ teraz, no
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora