2010-01-15, 23:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Napisane przez katarakta
 Rozwaliłaś mnie. Głodnemu chleb na myśli  To musiałabym być les, bo większość egzaminatorów to kobiety 
A brrrrr.... Fe fe tfu tfu. Jedna znajoma się zastanawia czy nie jest les. I nie mam nic do takich ludzi, ale ja osobiście czuję się dziwnie w jej toważystwie.
|
przyznaje się bez bicia teraz kiedy mam @ częściej o tym myślę 
Cytat:
Napisane przez justyna_dt
Wzięłam się za... aaa, bo się nie chwaliłam  składam teraz wniosek na Asystenturę Comeniusa  pisałam Wam kiedyś, że mi moja pani dr, była promotorka, przesłała linka na maila. Dzisiaj byłyśmy u niej z siostrą TŻa (która też chce jechać) u niej, w ogóle dr mówi do mnie, że już była zawiedziona, że nie przychodzę i się nie decyduję  w każdym razie wzięłam się właśnie za wniosek, ale chyba jednak spać pójdę, nie mogę zaspać do pracy, a ten łeb mnie zabija.
Jutro tylko 5 godzin w pracy!!!
Dobranoc
---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------
E, moja bardzo dobra koleżanka jest bi i ją uwielbiam  te podteksty  ale my jesteśmy krzywe 
|
podziwiam Cię jesteś taka obrotna że szok 
5 godzin szybko zleci 
Miłych Snów  
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------
Cytat:
Napisane przez katarakta
Jak mówiłam nie mam nic do bi, ale już właśnie jedną koleżankę dziwnie do mnie ciągnęło i czułam się jak pogwałcona na psychice. Ta o której wcześniej pisałam jest dziwna i się jej obawiam. Nie można jej nic powiedzieć mocniejszymi słowami, bo mogłaby sobie coś zrobić i się jej troszkę boję. A po za tym to trochę niezręczna sytuacja dla mnie. Ale jeśli miałabym dobrą kumpelę ale bi to by mi pewnie też nie przeszkadzało, chociaż to dużo od ludzi zależy.
|
może myśli ,że się skusisz . A tak serio to ja też bym się dziwnie czuła na Twoim miejscu.
|