2010-01-16, 08:27
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Emiraty Arabskie - Abu Dhabi, Ajmān, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah,
Cytat:
Napisane przez Eva ID
Wawwww..... Cayenne  piękne autko!!!
Moja znajoma ma Cayenne w kolorze Crystal Silver Metallic... miodzioooo...
Faktycznie naczekała się na niego chyba z 6 miesięcy, w ogóle długo się na Porsche czeka bo nie nadąrzają z produkcją, a jeszcze teraz ten nowy model Panamera, zwariowali na jego punkcie tutaj, ja już go we wszystkich kolorach chyba widziałam... i z "krótkimi"  rejestracjami też.
Jumeirah, w jakim kolorze myślisz go zamówić?
Ja Ci powiem, że mnie się podoba w każdym  ciężki wybór....  ale chyba Sand White z interiorem Havanna/Sand Beige  albo Stone/Steel Gray
Mój skromny ML jest Arctic White z interiorem Ash.... dobrze się czuję w takich kolorach.
Wiesz.... z Twojego opisu... drobna blondynka....  to ja Ci wróżę, że długo to byś tu singlem nie była 
Ba, miałabyś w czym wybierać i przebierać jak w ulęgałakach
Jumairah i BO... zgadzacie się ze mną?! 
|
Bym chciala CayenneS, rodzice zabronili kupic samochod z 8 cylinders, bo bym zwariowala jak najbardziej na ulicy , i bym dostala 24 black points . Nie moge tego ukryc ze szybkosc to jest moja pasja i zmienianie lane co chwile , nie nawidze gdy kots jest przed demna, jakby ktos mnie udusil!!! to jest chyba jakas choroba
Ja mam dwie opcji :Crystal Silver Metallic albo Basalt Black Metallic.
Uwielbiam Sand Beig sooo Classy!!, przy najmniej nie bedzie mnie az tak grzewal w lato .
Tutaj wo mojej osiedlu co 5 osoba ma Cayenne, chyba to jest jakas apedemia.
Porsche Panamera , moj kuzyn ma, zloty kolor  :l ove:.
Ja odkrylam najlepszy windows tint z 3M, maja specjalne windows tins ktore trzymaja ciepla o 80%, ja mam 50% sa wspaniale + czarnym tint 70%, , no i maja 5 lat gwarancji. Ale cena troche pszeraza.
OJ TAAAAK!! Bedziesz hypnotyzowac!!
Czas edycji: 2010-01-16 o 08:42
|
|
|