Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - QLAIRA - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 08:39   #421
anuteczka
Raczkowanie

Dot.: QLAIRA - wątek zbiorczy

Cytat:
Napisane przez szpilcia86 Pokaż wiadomość
Gonia ja mam do Ciebie pytanie albo w ogole do ktorejs z Was, która może mi pomóc... Zostalam jednak przy Yasminelle(mialam zmieniac na qlaire, ale po co skoro wszystko dobrze bylo). Juz ponad rok je biore i przed Sylwestrem postanowiłam 1 raz od kiedy lykam tabletki polaczyc dwa opakowania(krwawienie z odstawienia wypadaloby w Sylwestra i chcialam je przesunac...) Dzis jestem na 15 tabletce 2 opakowania i od 3 juz dni mam plamienia i bole brzucha... Niby nieduze ale sa... Czy to czasem normalne jak sie laczy opakowania? Troche sie wystarszylam, bo nigdy w trakcie brania nie mialam plamien, a tu takie cos.. Poza tym jakos takie dziwne wrazenie mam ze jestem strasznie nabrzmiala... albo przytylam nawet, ale to moze przez to wrazenie nabrzmienia... prosze poradzcie mi, bo nie chce wybierac sie do lekarza.. Bylam miesiac temu i robil mi wszystkie badania.. Tylko te male plamienia i bol brzucha troche niepokojace...
Tak, przy łączniu opakować to normalne . Ja raz też połączyłam, nie pamiętam już czy to było przy Yasminelle czy Cilest. Co prawda nie dostałam okresu tak jak zawsze powinien byc, ale... dostałam tydzień później a po około tygodniu kolejny już z 7dniowej przerwy myślałam, że się zaciukam

anuteczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując