Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 30+ ... zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 10:32   #863
lenka07661
Zadomowienie

Dot.: 30+ ... zapraszam :)

Niutka, melkas dziękuję jeszcze raz za słowa wsparcia Oby te grejfruty i cytryny zniknęły juz z mojego życia, chociaż niekoniecznie z jadłospisu W wersji spożywczej są całkiem, całkiem

Bettix dziękuję za zaproszenie, chętnie bym pojechała, ale nietety to nierealne No i nie wieadomo, co twój TŻ na to Na pewno miło spędzicie czas.
A o nutelli zapomnij, nie bierz przykładu ze mnie , ja chyba będę musiała sobie jakieś większe ograniczenia nałożyć, bo ciągle podjadam jakieś słodycze

Wczorajsza imprezka bardzo udana, niestety pod względem jedzenia tragedia. Była pizza, słodycze, wino. Tak jak przewidywałam. Nie zjadłam bardzo dużo, ale zdecydowanie za dużo, szczególnie te ciastka mogłam już sobie darować. Ale poprawię się, żeby za tydzień nie odnotować wzrostu wagi

Ilion twoje przepisy to dla mnie źródło inspiracji, jak to dobrze mieć kogoś takiego na wątku Że też ty potrafisz się tak trzymać diety pracując z takimi pysznościami. Nie kusi cię, żeby coś niedozwolonego spróbować?

** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. *
lenka07661 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując