Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówkowiczki 2010 :) cz III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 12:22   #2899
MyLastHope
Rozeznanie

Dot.: Studniówkowiczki 2010 :) cz III

Cytat:
Napisane przez karolajn91 Pokaż wiadomość
widzę że wyćwiczona jesteś ja to czasami po jednym mocniejszym drinku już humora łapie
kupiłam dzisiaj podwiązkę i stanik (oczywiście nie mój rozmiar ) i stwierdziłam, że jednak nie będę przyszywać szelek do sukienki tylko sukienkę do stanika, będę czuła się bezpieczniej
zostały mi do kupienie buty na przebranie, kosmetyki, alkohol, rajstopy/pończochy (tu mam dylemat i chyba zdecyduję się na cieniutkie czarne jakoś lepiej mi wyglądają do mojej kiecki) i to chyba wszystko
od dzisiaj chyba codziennie będę się uczyć chodzić w studniówkowych butach... jak zobaczyłam wczoraj próbę w sąsiedniej szkole myślałam, że padnę. w ostatniej parze dziewczyna kompletnie nie umiała chodzić w szpilkach, ten chłopak to chyba ją musiał podtrzymywać a nogi i tak przy każdym kroku wykrzywiały jej się w różny strony.. porażka
wiesz, ja też się bałam że nie wytrzymam długo w moich szpilkach, nie dość że były nowe, to ja jeszcze nie chodzę na codzień w takich butach. Ale i poloneza i calą reszte tańczyło mi się w nich super, obyło się bez zmiany butów

dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego

MyLastHope jest offline Zgłoś do moderatora