Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiarygodne perfumerie internetowe
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 11:31   #1845
beyza
Perfume Lover

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

Cytat:
Napisane przez Ona_27_wawa Pokaż wiadomość
Co Ty w ogóle opowiadasz? Od kiedy to dystrybutor umieszcza na opakowaniu cenę lub informacje o sobie? Popatrz na perfumy w douglas czy sephorze. Tam takie rzeczy się nie zdarzają. Czy to znaczy, że dystrybutorzy robią dla nich wyjątki? Nie!
Wielokrotnie kupowałam perfumy w perfumeriach internetowych i nie zdarzyło mi się, aby opakowanie było modyfikowane.
Zgadzam się z moją poprzedniczką, że może to świadczyć o krętactwie perfumerii, która tak postępuje.
Wiem, że kilka perfumerii internetowych stosuje hologramy w celu uniemożliwienia klientom podmiany produktów po zakupie a następnie ich reklamacji. Jednak nie oznacza to, że oryginalne opakowanie producenta jest zmieniane. Wystarczy nakleić hologram na sklejeniu opakowania i gotowe.
Cóż za zacietrzewienie . Wyobraź sobie, że te właśnie kody umieszczane na kartonikach i flakonach po rozkodowaniu dają nam datę produkcji/nr serii dzięki temu można dojść z jakiego źródła dana flaszka pochodzi. Nawet jeśli zwykły dekalkulator rozszyfruje tylko datę produkcji, to już producenci muszą wiedzieć skąd dana partia pochodzi. Zresztą pachnie mi to oszczerstwem, trzy posty, wszystkie na temat perfumerii internetowej w tym dwie śmieszne kryptoreklamy. Kiedy Wam się to ludzie znudzi . Smutne, że zamiast zapłacić za uczciwą reklamę, łatwiej jest spamować fora i oskarżać o krętactwo renomowaną perfumerię.

WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992
beyza jest offline Zgłoś do moderatora