Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 13:55   #1085
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
wiesz co moj to nie musi chudnac a i tak chudnie bo malo je a duzo pracuje, wiec ja nie nalegam z tym kupnem byle wybral a potem go kupimy
co do tej sukieneczki to najwczesniej bedzie w maju, tzn juz tlumacze najpierw uszyja mi ja cala gladka ta Pani mowila ze na poczatku maja przyjde przylozymy kokardke i zobacze czy mi sie podoba, jak nie to wtedy doszyja te krysztalki ktore sa w orginale wiec fajnie, ze tak moge sobie posprawdzac mam nadzieje, ze wszystko bedzie po mojej mysli
spoko z tymi fotkami kiedy ci sie uda to pokazesz poczekam cierpliwie bo bardzo chce zobaczyc ta sale
Właśnie wróciłam ze zakupów cała wymarznięta i nie kupiłam sobie nic prócz maseczki Ale znalazłam jakąs ulotkę kursów tańca i dzisiaj od razu sprawdzę z planem Piotrka bo może nie trzeba będzie nigdzie jeździć tylko kursik zrobimy w naszym mieście
Mojemu schudnięcie się przyda, bo w ostatnim czasie mu się nieźle przytyło. Jak ja się za niego nie wezmę, to on sam nic nie zrobi Chcę żeby przeszedł na tą dietę, na ktorej teraz ja jestem
A Tobie Esti jak tam idzie ta dieta? Przeszłaś już na nią? Ja od czwartku przechodzę do drugiej fazy i będę już mogła jeść warzywa Ale zaczynam widzieć jakieś rezultaty, bo mam już 2,5 kg mniej
Czy w maju nie będzie za późno z tą kokardką? Bo jakbyście się zdecydowali żeby garnitur też miał bordowe wstawki to chyba musielibyście wcześniej zadecydować co i jak. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze Jeśli ta kokarda będzie podobna do tego, co miała ta moja kumpela, której foto Ci podesłałam, to będzie piękna
Wieczorem Piotrka zapytam, dlaczego nie mogę wrzucać tych zdjęć. On sie na tym zna więc napewno mi pomoże

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Dziewczyny, zaczynam się obawiać tych zaproszeń!!!
Kobieta niby wszystko zrozumiała, a dzisiaj odebrałam od niej maila, w którym pyta, jaką personalizację ma umieścić na zaproszeniach dla rodziców!!! Wysłaliśmy jej gotowy tekst i zaznaczyliśmy, że zawiadomienia i zaproszenia dla rodziców nie mają być personalizowane, a ona znowu kręci
Już mnie to babsko zaczyna wkurzać!!!! Ciekawe, co dostaniemy za zaproszenia
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora