Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 12:20   #3975
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
zeby byc pieknym trzeba cierpiec
nie do końca się z tym zgadzam

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
I żeby czuć się lepiej....
w tym sęk że ja się dobrze czuję tak jak jest

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
P.S chyba sie skusze na Dunkana
z twoją figurą? ty masz tyle wzrostu co ja a ważysz 5kg mniej ode mnie!

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
T'ai dzieki z ainfonie zastanawialam sie jeszcze nad tym, bo na razie studiuje i nie wiem gdzie bed epracowac i czy wogole znajde prace od razupo studiach, a sam m. nie wezmie takiego kredytu, najwiecej to chyba 100tys moze,a my bysmy chcieli z 300 co najmniej-na tych zasadach to masakra jakas

a o cywilnym myslalam, bo moja kolezanka tak zrobila,zeby kredyt dostac i po koscielnym wprowadzic sie do nowobudowanego teraz bloku...ale troszke to glupie z jej strony, bo wzieli cywilny, poszli ze swiadkami na obiad i i tak mieszkaja oddzielnie,no bo koscielnego nie bylo...

ide czytac ustawy
kurde aż 300 tys?

brat P brał ślub cywilny dla kredytu ale im to akurat spoko bo tylko 80 tys brali i ten kredyt im pasowal, przy większych kwotach to nie zdaje egzaminu

ale i tak czuli niedosyt, jakby ślubu naprawdę nie wzięli i po 5 mies zaraz brali kościelny
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora