2010-01-16, 16:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx
Przepiękne i jakie błyszczące
Co do długości to doskonale rozumiem, też boli mnie głowa od wysokich upięć dlatego zazwyczaj chodzę w warkoczu ale ja włosy wiążę jedynie w domu 
|
Dziękuję 
No właśnie, ja w niskich fryzurach wyglądam jak księżyc w pełni, a rozpuszczone włosy niesamowicie przeszkadzają w szkole, szczególnie przy takiej długości 
Cytat:
Napisane przez aanika
Kurczę, chyba 4 punkty straciłam na tym teście z angielskiego. Ale nie do końca rozumiem te błędy, z jednym w listeningu bym polemizowała. Tak samo zastanawiałam się, czy stół na obrazku jest na pierwszym planie czy w rogu - według mnie w rogu, a według klucza na pierwszym planie  .
|
W kwestii tego stołu, to nie martw się, klucz to dno i nauczyciele pewnie Ci zaliczą 
Ja na tym oficjalnym egzaminie w kwietniu w ogóle kompletnie inaczej opracowałam temat wypracowania, niż było w kluczu i dostałam max punktów 
Cytat:
Napisane przez jyyli
Proszę
(dobrze, że farbnęłam włosy specjalnie, bosko wyglądają  )
|
Świetny efekt z tymi piórami jest 
Cytat:
Napisane przez 19agusia91
|
Zgadzam się z Dziewczynami, trochę te kwiatki kolorystycznie nie pasują, ale ogólny efekt na wieeeelkie tak 
Cytat:
Napisane przez szmyrk
Narku, nie zauwazylam za bardzo roznicy szczerze mowiac 
|
W sensie długości? Jeżeli tak, to naprawdę różnica jest- miałam do talii, a teraz ciut za łopatki 
Cytat:
Napisane przez n0emi
Narku piekne proste wlosy  Ile ja bym dala za naturalne proste 
|

Aaa, idę w końcu napisać to wypracowanie z polskiego, cały dzień się zabieram do tego i za Chiny ludowe nie mogę 
Lilavati, dziękuję 
Otako, również dziękuję A skrzynia to wytwór mojego wujka- zajmuje się robieniem takich popierdółek z drewna
Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2010-01-16 o 16:52
|
|
|