Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 16:50   #4122
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Przepiękne i jakie błyszczące

Co do długości to doskonale rozumiem, też boli mnie głowa od wysokich upięć dlatego zazwyczaj chodzę w warkoczu ale ja włosy wiążę jedynie w domu
Dziękuję
No właśnie, ja w niskich fryzurach wyglądam jak księżyc w pełni, a rozpuszczone włosy niesamowicie przeszkadzają w szkole, szczególnie przy takiej długości

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Kurczę, chyba 4 punkty straciłam na tym teście z angielskiego. Ale nie do końca rozumiem te błędy, z jednym w listeningu bym polemizowała. Tak samo zastanawiałam się, czy stół na obrazku jest na pierwszym planie czy w rogu - według mnie w rogu, a według klucza na pierwszym planie .
W kwestii tego stołu, to nie martw się, klucz to dno i nauczyciele pewnie Ci zaliczą
Ja na tym oficjalnym egzaminie w kwietniu w ogóle kompletnie inaczej opracowałam temat wypracowania, niż było w kluczu i dostałam max punktów

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Proszę
(dobrze, że farbnęłam włosy specjalnie, bosko wyglądają)
Świetny efekt z tymi piórami jest

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Dziewczynami, trochę te kwiatki kolorystycznie nie pasują, ale ogólny efekt na wieeeelkie tak

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Narku, nie zauwazylam za bardzo roznicy szczerze mowiac
W sensie długości? Jeżeli tak, to naprawdę różnica jest- miałam do talii, a teraz ciut za łopatki

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Narku piekne proste wlosy Ile ja bym dala za naturalne proste

Aaa, idę w końcu napisać to wypracowanie z polskiego, cały dzień się zabieram do tego i za Chiny ludowe nie mogę

Lilavati, dziękuję
Otako, również dziękuję A skrzynia to wytwór mojego wujka- zajmuje się robieniem takich popierdółek z drewna

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.

Edytowane przez Narek
Czas edycji: 2010-01-16 o 16:52
Narek jest offline Zgłoś do moderatora