Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 17:39   #3304
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Floryyyda

od 13-20 lutego

Mielismy do wyboru 2 wycieczki na Dominicana Republic albo Floryde ale wkoncu stanelo ( chyba ) na Florydzie z paru powodow .. mianowice podobno na DR jest troche niebezpiecznie i nie mozna wychodzi poza hotel wiadomo ze w hotelu jest basen niedaleko plaza i pelno atrakcji ale jednak chcielismy pozwiedzac troche ... za to na FL mamy zapewniony hotel bilety i jeszcze auto na 7 dni takze bedziemy mogli sami jezdzic gdzie chcemy i zwiedzac co chcemy ( no i FL tansza )

Zazdroszcze Floryda , Jamajka , Hawai , Caraiby to sa wakacje moich marzeń

Właśnie wczoraj przeglądałam oferty wakacyjne i te plaże mnie rozwalają. Szczerze mówiąc oferty w tamte strony sa duzo tansze niz tu w europie tylko te zjawiska klimatyczne nie mam pojecia kiedy tam mozna jechać zeby uniknąć huraganów, deszczy itp W biurach to tuszują.

U mnie narazie staneło na Turcji ( narazie tu spraewdzam co i jak - co warto zobaczyc , ktory hotel dobry itp) Myslałam o cyprze ale ceny mnie zabiły 1600 Ł od osoby powarjowali!

Madzialenka
Cytat:
u nas akurat dzis sniegu nie ma, ale jeszcze wczoraj był, choc nie tak jak u was w Polsce. a zimno to tak ok -5 (ok 7 rano jak akurat do pracy jadę) choc dzis juz jest na plusie małym.

mam nadzieje, ze zima już nie wróci
U nas śnieg topnieje - dzis jest dość przyjemnie w tamtym tyg było zimno i duzo sniegu. U nas mówia ze zima jeszcze wróci - oby sie mylili

Ja juz dzis mam wolne zrobiłam dzis barszcz czerwony , rybe w sosie koperkowym jeszcze mam zamiar upiec murzynka Mąż pojechał po piwka bo mam starsznego smaka i mam zamiar spedzis milusio wieczór

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
to kwas foliowy ma podobne własciwosci do wiesiołka?? bo tak to zabrzmiało

ja juz 3 miesiące wcinam kwas foliowy jak to się mówi " zwarta i gotowa"

jejku jakiś dobry humor mnie dzis rozpiera

Ja narazie nic nie łykam , jak bede w Pl to musze sie wybrac do gina zeby zapytać co sie powinno łykać przed planowaniem .... Aczkolwiek ja narazie musze robić tak by w ciąże nie zajść do czerwca .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora